Nova lica

07.08.2014.

Ariana Grande je MTV Push Artist za avgust Ariana Grande
foto: MTV PR Photo
Ariana Grande je MTV Push Artist za avgust

„Problem“ devojka sve popularnija!

Ariana Grande-Butera, je rođena u mestu Boca Raton, na Floridi, gde je još kao klinka postala član lokalnog pozorišta. Veliki uspeh, koji joj je otvorio mnoga vrata, se desio kada je dobila nagradu National Youth Theatre Association Award, za ulogu Charlotte u brodvejskom mjuziklu “13”. Popularnost je takođe stekla igrajući Cat Valentine u seriji “Victorius” na televiziji Nickelodeon, a do sada je nastupala u predstavama i pozajmljivala glas za crtane filmove.

Ipak, ono što Arianu najviše izdvaja jeste njen melodičan glas ogromnog raspona, zbog čega je često nazivaju naslednicom Mariah Carey, ali i zbog Marajine pesme “Emotions” za koju je Ariana uradila cover, koji možete naći na YouTube-u, koji je zaista neverovatan!

Ariana je u centru pažnje već nekoliko meseci unazad, od kada je izbacila numeru “Problem”, koju je uradila sa reperkom Iggy Azaleaom, i koja je postala neverovatan hit! Mlada pevačica izbacuje svoj drugi po redu album 25. avgusta, a pored albuma, svi željno iščekujemo i nastup na predstojećim MTV Video Music Awards, gde će zajedno sa Jessie J i Nicki Minaj izvesti novi hit singl “Bang Bang”, koji polako osvaja liste, a u kome je Ariana još jednom dokazala da je američka scena dobila još jedan fantastičan vokal!

Tokom avgusta na MTV-evom kanalu slušaćemo Arianine pesme, a pevačica je na svom Instagram profilu prekjuče izbacila još jedan teaser na novu numeru koja nosi naziv “Love Me Harder”

Bravo za MTV-ev Push Artist izbor, a vi poslušajte deo nove pesme klikom OVDE.

Ostavi
komentar