Nova lica

12.11.2013.

Ariana Grande Ariana Grande
foto: www.tv.mtvema.com
Ariana Grande

Lepotica moćnog vokala sa Floride

Mlada glumica i pevačica italijanskog porekla, koja je rođena na Floridi, sigurno gazi ka vrhu svetske muzičke scene! Poslednji put smo je videli kao domaćicu u bekstejdžu na 2013 MTV EMA, ali smo sigurni da će ovoj talentovanoj devojci slava tek doći!

Ariana Grande-Butera, je rođena u mestu Boca Raton, na Floridi, gde je još kao klinka postala član lokalnog pozorišta. Veliki uspeh, koji joj je otvorio mnoga vrata, se desio kada je dobila nagradu National Youth Theatre Association Award, za ulogu Charlotte u brodvejskom mjuziklu “13”. Popularnost je takođe stekla igrajući Cat Valentine u seriji “Victorius” na televiziji Nickelodeon, a do sada je nastupala u predstavama i pozajmljivala glas za crtane filmove.

Ipak, ono što Arianu najviše izdvaja jeste njen melodičan glas ogromnog raspona, zbog čega je često nazivaju naslednicom Mariah Carey, ali i zbog Marajine pesme “Emotions” za koju je Ariana uradila cover, koji možete naći na YouTube-u, i koji je zaista neverovatan!

Inspirisana izvođačima kao što su Mariah, Whitney, Madonna, Alicia Keys, Christina i drugi, mlada pevačica je izbacila svoj prvi singl “The Way” u martu ove godine, a debitantski album naziva “Yours Truly” je izašao 2. septembra, popevši se na prvo mesto liste USBillboard 200, prodavši se u 138 hiljada primeraka, samo u prvoj nedelji!!!

Očekujući nove spotove, a i pesme, ostaje nam da vidimo koliko daleko će Ariana dogurati, jer sa takvim vokalom i talentom, mislimo da je čeka vrlo svetla budućnost!

Ostavi
komentar

Povezano