Nova lica

22.07.2013.

Anna Kendrick Anna Kendrick
foto: YouTube screenshot
Anna Kendrick

Još jedna sjajna pevačica među glumicama

Poznajemo je iz obožavanog i u isto vreme omraženog serijala "Twilight" u kom je igrala simpatičnu štreberku Jessicu Stanley, Bellinu drugaricu iz razreda a igrala je i u filmovima „Up in the Air“, „50/50“ i „Drinking Buddies“. Naravno, pričamo o Anni Kendrick, devojci koja se idealno uklapa u profil „american darling“ ili „devojka iz susedstva“.

Karijeru je započela sa svega 10 godina a već sa12 je astupala na Broadway-u u mjuziklu Hihg Society. Iako nije nikakva novost da Anna sjajno peva, nekako je ovaj njen talenat izašao na videlo tek nedavno kada je izbacila svoj debi singl pod nazivom „Cups (Pitch Perfect’s When I’m Gone)“. Singl je izašao sredinom aprila za etiketu „Republic“ (Universal), radi se o pesmi iz filma „Pitch Perfect“ a malo je poznato da se radi o obradi stare pesme „When I’m Gone“ koju su Carter Family snimili neverovatno davne 1931. godine.

Preko 33 miliona pregleda na YouTube-u i platinasta prodaja dokaz su da će Anna biti jednako uspešna i kao pevačica, ako odliuči da se svojoj muzičkoj karijeri više posveti a mi se nadamo da hoće.

U spotu za „Cups“ Anna je u ulozi devojke koja radi u skromnom restoranu, a kako „udara“ ritam je prosto neverovatno – pokušali smo da ponovimo ali ne ide! A vama?

Ostavi
komentar

Povezano