Nova lica

24.03.2015.

Akustična muzika na dar, od Nitra... Nitro
foto: Official Facebook Page
Akustična muzika na dar, od Nitra...

Upoznajte ovog sjajnog momka

Jeste li čuli za ovog talentovanog svirača s juga? Ovaj mladić odavno je postao atrakcija društvenih mreža pošto je napravio svoju stranicu i pod nadimkom Nitro počeo da objavljuje obrade najlepših domaćih i stranih hitova.

Neosporan kvalitet potvrđuje i cifra koja je blizu 16.000 simpatizera stvaralaštva ovog maestra. Ono što ga je svakako izdvojilo od drugih jeste njegov sada već prepoznatljiv "finger style" kojim razlaže tonove i slušaocima prenosi jedan kristalno jasan zvuk koji upotpunjuje sa pomalo promuklim i hrapavim, ali ipak prelepim vokalom.
Ono što je interesantno i pomalo zapanjujuće jeste to da ovaj umetnik tvrdi da sve numere svira isključivo po sluhu i da to nikad ne radi po datim akordima. Svira i strašne instrumentale kao što su recimo uvodna špica iz "Kuma" i serije "Vratiće se rode". Bora Đorđević pohvalio je njegov rad, nastupao je sa grupom Kerber, a sarađuje i sa svojim kolegama sviračima sa internet scene. Gotovo u originalu skinuo je Đoleta, Olivera, Vladu i razne druge istaknute kantautore i vrhunske izvođače.

Ako još niste čuli, nema razloga da to što pre ne učinite:

Ostavi
komentar

Povezano