Naša preporuka

22.12.2014.

Zemlja gruva!: intervju povodom nastupa u KST-u Zemlja gruva!
foto: Official Facebook Page
Zemlja gruva!: intervju povodom nastupa u KST-u

Biće groovy na tradicionalnom maskenbalu

Kao što već znate, tradicionalni, 41. po redu maskenbal u Klubu studenata tehnike se održava 27. decembra, a jedan od sastava koji nastupa je i Zemlja gruva!, koji su obećali sjajan provod, ali nisu i dalje otkrili u šta će se maskirati!

O predstojećem nastupu za KST govorila je pevačica Zoe Kida, jedan od vokala u bendu:

Koliko vas ima zapravo? Uvek se zabrojimo...

To je uvek najteže pitanje. Ima nas trenutno osmoro, bilo na je i 14 i taj broj varira, ali zato tako dobro i zvučimo. Bitan nam je dobar zvuk i zato imamo toliko ljudi koji sviraju sa nama, to je naš zaštitni znak.

Kako uspevate da se organizujete kad vas je toliko? Delite li neopravdane?

Baš umeš da zabodeš pitanje i da mi staneš na žulj (smeh). To je razlog zbog kog Zemlja Gruva nije izbacila album toliko dugo. S jedne strane je sjajno što nas ima toliko i bend zaista dobro zvuči na velikim binama i na koncertima, ali treba skupiti sve ljude, treba organizovati sve probe i ostalo. Uvek neko ne može i ima neke privatne stvari, ali i pored toga uspevamo, možda malo sporije, ali u suštini ’šljakamo’ i radimo intezivno, i to na novom albumu koji bi trebalo da izađe naredne godine.

Dakle, ’kuva’ se u Gruvlendu?

Kuva se, kuva se, svaki dan imamo probe, zajednički radimo i stalo nam je da to što pre izađe. Radimo na tim novim pesmama koji će biti otprilike desetak. Planiramo i veliki koncert na proleće.

Ko vodi glavnu reč u bendu, momci ili vi devojke?

Tu vlada neka kriva demokratija, mi već toliko dugo sviramo i prošli smo sve dečije bolesti, ko je najglasniji, taj u tom trenutku vodi reč. Nema tu sad muško-ženskih pitanja, u suštini svi slušamo jedni druge i dobro nam ide za sad.

Da li ćete se maskirati na maskenbalu 27. decembra?

To neka ostane tajna, pošto smo spominjali neke vilenjake i čudake, hajde da ne otkrijemo sve za vašu publiku, pozivamo ih naravno da dođu i da ne propuste 27. decembar i maskenbal, zato što će biti zaista super.

 

Karte za KST spektakl možete nabaviti po ceni od 1300 dinara u prostorijama KST-a ili u Zla Shtek-u, dok će cena istih (naravno, ukoliko ih ostane) na dan maskenbala iznositi 1900 dinara.

 

Ostavi
komentar

Povezano