Naša preporuka

28.11.2012.

Zebra Dots: album je u prodaji Zebra Dots
foto: www.universalmusic.rs
Zebra Dots: album je u prodaji

Prvi lokalni bend koji je potpisao za Universal Music

Universal Music došao je u Srbiju pre četiri godine. Do sada su već uveliko razvili medijsku i distributivnu mrežu a konačno je došao i momenat koji smo svi željno čekali – prva investicija u lokalno izdanje. Prvi bend u celom regionu koji je ispunio sve visoke kriterijume Universal Musica i prvi potpisao sa njima ekskluzivni ugovor je Zebra Dots.

Ilija Milošević, Marketing & Promotion Manager Universal Music Srbija kaže da je ugovor sa ovim perspektivnim bendom samo početak rada na promociji regionalno priznatih izvođača i njihovih lokalnih izdanja.

Njihov debi singl Walking on a chance najavili smo nedavno, a 23.11. izašao je i dugoočekivani istoimeni album. Glavni vokal, talk box i producent benda je poznati Koolade a ženski vokal je Sasha Aleksandra Danilova iz Slovenije. Upravo interesantni spoj ova dva sjajna glasa uz podršku ostalih, sjajnih muzičara daje autentičnost njihovom groovy zvuku koji je mek, pitak i neverovatno moderan.

Na albumu se prepliću razni žanrovi, od POP-a, funka, dancea do R&B-a a bend sebe definiše kao „elektronsko – akustični doživljaj“. Nakon preslušavanja albuma možemo samo da se u potpunosti složimo sa ovim opisom jer zvuk je upravo to – mashup stilova produciran do vrhunske perfekcije, izražajan i snažan a opet sveden i zaokružen.

Fabian Stlke, Marketing & Business Developement Director za zapadni Balkan rekao je za Zebra Dots da su „jedinstven bend sa svežim internacionalnim zvukom“. Oni to zaista jesu, pa ni malo ne čudi što su bili prvi izbor ove gigantske producentske kuće kad je naš region u pitanju.

Album je dostupan u Srbiji digitalno na dobrestvari.rs i na deezer.com

A kreće i fizička distribucija. Bravo Zebra Dots!

 

 

 

Ostavi
komentar

Povezano