Naša preporuka

17.08.2018.

Zasladite svoj život novim albumom Ariane Grande
Zasladite svoj život novim albumom Ariane Grande

Sweetner je konačno stigao

Ariana je svoju karijeru počela na Brodveju u mjuziklu 13, a svetsku slavu postigla ulogom u dečijoj seriji Victorious. Muzičku karijeru započinje 2013. godine sa debi albumom Yours Truly, nakon što vodeći singl postaje apsolutni hit. Samo nekoliko godina kasnije, ona važi za jedan od najboljih glasova istorije muzike, ali je i među najkomercijalnijim izvođačima svih vremena. 
 
Ariana Grande predstavlja nam Sweetner, možda najrelevantnije izdanje 2018. godine. 
 
Ovom albumu su prethodili singlovi No Tears Left To Cry i God Is A Woman, kao i promo singl The Light Is Coming sa Nicki Minaj. Usput smo dobili još jedan duet sa Nicki, ali i jedan sa Troyom Sivanom
 
Album dolazi nakon tragedije na njenom koncertu u Mančesteru prošle godine, kada su nedužni posetioci bili žrtve terorističkog napada. Ariana se odlučila za pozitivan pristup, te u gomili tame dala pop poslasticu koja odiše optimizmom. 
 
Na ovom albumu je radila kao izvršni producent, ali se najviše oseća uticaj Pharrella koji je i gostujući na drugoj pesmi. Neizbežan je Max Martin, koji je ovom albumu prišao punog fokusa. Ukras na albumu je i legendarna Missy Elliott. 
 
Naš favorit za sada ostaje God Is A Woman, a Sweetner proglašavamo savršenim pop albumom zbog precizne upotrebe aktuelnih trep momenata i korišćenja svog potencijala Arianinih trilera. 
 
Malo svetlosti zaista nije bilo na odmet. 
 
 
 
Ostavi
komentar

Povezano