Naša preporuka

13.12.2012.

Zanimljiv vikend u FEST-u Fest
foto: Fest PR
Zanimljiv vikend u FEST-u

Ravno do dna II (Azra Tribute band), Bane Gluvakov Trio & Fatwalk

Predstojeći vikend u FEST-u biće u znaku odličnih svirki.

Krećemo od petka 14. decembra - nastupa Azra Tribute bend Ravno do dna II. Za sve vas koji sto obožavali Azru, ovo je idealna prilika da čujete uživo neke od njihovih najvećih hitova. Svirka kreće u 22:45.

Sutradan, u subotu 15. decembra nastupaju čak dva benda a sve počinje u 23h. Prvi je Bane Gluvakov trio čija svirka je svojevrstan čas iz muzičke istorije sve zajedno sa odličnim instrumentalnim bravurama. Gluvakov kao svoje muzičke uzore navodi neka od najvećim muzičkih imena u istoriji rokenrola kao npr: Miles Davis, Led Zeppelin, Pink Floyd, Cream, Van Halen i mnoge druge. Pored njega trio čine Zvezdan Prvulj Zeka - bas i Dragoslav Raškov Beli - bubanj.

Druga svirka iste večeri su simpatični sastav Fatwalk koji svira hitove ZZ Topa, The Cult, Queen, Depeche Mode, Billy Idol ali i Leb i Sol, EKV i Divlje Jagode.

Ako svemu ovome dodamo informaciju da je u toku vikend akcija, odnosno niže cene pića za sve one koji na svirku dođu malo ranije - do 22h, jasno je da je prava destinacija za sve ljubitelje dobre svirke ovog vikenda - Fest.

Ostavi
komentar