Naša preporuka

23.11.2015.

Xosar, šarm i Legoweltovi trikovi u klubu Drugstore Xosar
foto: www.stefanunkoivc.com
Xosar, šarm i Legoweltovi trikovi u klubu Drugstore

Petak 27. novembar

Malo producenata za tako kratko vreme stekne pažnju javnosti kao što je to uspela američka producentkinja sa sedištem u Berlinu, Xosar. Kao štićenica žive legende holandske elektronske scene, Legowelta, Xosar je u startu imala pristup velikim tajnama produkcije, međutim, veoma brzo se otrgla opštem utisku da je bleda kopija svog učitelja i započela sopstvenu priču o okultnoj muzici za tigrove i duhove.

 

Svoje prve radove izdaje na prestižnim etiketama L.I.E.S. i Rush Hour, a poslednje vesti su da je pokrenula sopstvenu etiketu Gyrocyre na kojoj je izdala EP "Show Yourself".

 

Xosar je danas jedna od najtraženijih producentkinja sa lajv nastupom punim hardvera koji uvek predstavlja dobar mamac za zaljubljenike u muziku. Xosar je dugo vremena bila na Most Wanted listi beogradskog kluba Drugstore te ćete konačno imati prilike da je čujete uživo ovog petka. Uklete note će se fino uklopiti u nedokučiv prostor kluba Drugstore.

 

Ne propustite nastup za koji nezasiti rejveri kažu da je ozbiljan kandidat za buking sezone koja je tek počela.

Karte za ovaj događaj možete da kupite u pretprodaji u Bivšem Baru (Kosovksa 32) po ceni od 600 rsd dok će na ulazu u klub 27. novembra karte koštati 800 rsd.

Pridružite se Facebook event-u za više informacija.

 

Ostavi
komentar

Povezano