Naša preporuka

10.12.2013.

X Factor: Večeras boot camp! X Factor
foto: X Factor PR Photo
X Factor: Večeras boot camp!

Šou postaje suroviji, očekivanja sve veća

U večerašnjoj epizodi X Factora stvari će se poprilično zakomplikovati, jer počinje faza takmičenja pod nazivom „bootcamp“ iliti „radni kamp“!

Ovo je momenat kada sudije sumiraju utiske a nakon kog od 133 takmičara koji su prošli audicije takmičenje nastavlja samo 24, koji prolaze u narednu fazu „kuće sudija“. U večerašnjoj fazi takmičenja će se pokazati da li je neko imao sreće na audiciji, ili će pak opravdati svoj prolazak, a neki od takmičara nas možda ponovo zasene svojim talentom i umećem!

Takmičari su dobijali zadatke koje su morali da obave, što može biti više nego nezahvlano jer se tu mora poklopiti više faktora – da li vam odgovara pesma koju ste dobili, žanr, da li se peva na stranom ili maternjem jeziku, da li pesma leži boji vašeg glasa i slično.

Emina je povodom večerašnje emisije izjavila da su se izgleda malo „zaneli“ na audicijama, puštajući ljude koji možda nije trebalo da prođu, dok je Željko rekao da ni sam ne zna kako su neki ljudi dobili po 3 ili 4 DA!

Bilo kako bilo, večeras od 21 i 15h na TV Pink-u ćemo videti ko ide dalje a ko ne, ko je plakao a ko je bio ljut i da li su sudije bile surove ili pravične. Naš savet svim takmičarima bez obzira da li su prošli ili ne – da li ste rođena zvezda i da li imate „materijal“ za istu je velikoj meri „plivanje u mutnom“ i splet srećnih okolnosti! Jedina stvar na koju se realno možete osloniti je vaš trud i rad, zato zasucite rukave – isplatiće se, pre ili kasnije! 

Da pročitate ekskluzivni intervju sa pobednikom britanskog X Factora Jamesom Arthurom koji je tom prilikom poslao poruku domaćim takmičarima, kliknite OVDE

Ostavi
komentar

Povezano