Naša preporuka

19.06.2015.

Wreck’n’Bang – the whole shebang
Wreck’n’Bang – the whole shebang

Banging Summer Arena – 20.jun

Wreck’n’Bang je novi trip na otvorenom koji će se u subotu 20. juna odigrati u Banging Summer Areni i na koji vas poziva Belgrade Banging.

WRECKVGE duo koji čije Architect i TML su zaduženi za muziku, a to poverenje im je ukazano između ostalog i na osnovu činjenice da je njihov remiks pesme “Zaza” pustio kontroverzni Steve Aoki na Tomorrowland festivalu u Brazilu. WREGKVGE duo su radili remikse i za OT Genasis & Busta Rhymesa, Hardwella...

Wreck’n’Bang podrazumeva da đuskate uz: Trap, Electro House, Drum'n'Bass, R'n'B, Hardstyle, Hip Hop, Dubstep, Jungle Terror… JUNGLE TERROR?!?!?! Da, hvala! Adresa arene je Mostarska 5. 

Karte za drugu žurku u Banding Summer Areni koštaju 200 rsd do 01h i 300 rsd posle. U areni vas čekaju i pića po povoljnim cenama od 200 do 450 rsd.

 

Za sve dodatne informacije i VIP rezervacije možete kontaktirati Belgrade Banging vrlo jednostavno na Banging Info Line +381652264464 ili putem e-mail-a na booking@belgradebanging.rs

#wreckyourself

#bangyourself

Poklanjamo vam 5 X 2 karte za ovaj događaj!
Pošaljite e-mail na pokloni@mjuznews.com.
Mail naslovite sa Banging Summer Arena, a u mailu navedite svoje ime, prezime i broj telefona na koji vas možemo kontaktirati.
 
 
Ostavi
komentar

Povezano