Naša preporuka

10.04.2014.

Vroom, E-Play i Microsonic u novosadskoj Fabrici 11. aprila Vroom
foto: Stanislav Milojković
Vroom, E-Play i Microsonic u novosadskoj Fabrici 11. aprila

Ovo ne smete propustiti!

U novosadskom klubu „Fabrika“, u petak 11. aprila, nastupiće grupa Vroom, kojoj će podršku dati dobro nam znani E-Play i Microsonic!

Vroom će na predstojećem koncertu promovisati svoj novi EP, koji uskoro izlazi, a posle ovog nastupa, jedna od najznačajnijih electro grupa u Srbiji sviraće i u Vršcu (26.4.), Ljubljani (22.5.) i Rijeci (24.5.)!

E-Play će svirati numere sa svog poslednjeg albuma „Obični ljudi“, ali neće zaobići ni stare hitove sa prethodna tri izdanja! Maja Cvetković, frontwoman ovog sastava, je izjavila da dugo nisu svirali u Novom Sadu i da jedva čekaju da se sastanu sa publikom!

Microsonic je na svom terenu, pošto je Novi Sad njihov rodni grad, a bićemo u prilici da čujemo pesme sa njihovog albuma „Unreal Images“, koji je snimljen u novosadskom studiju „Kamenolom“!

Ulaznice ćete moći da kupite na dan koncerta po ceni od 300 dinara, ali su organizatori saopštili da će moći da se uđe i besplatno, ukoliko imate pozivnice koje možete podići u CD Shop-u „Mungos“ ili na šanku u „Fabrici“ tokom programa. Njihov broj je ograničen.

Koncert počinje u 21 čas.

Vidimo se!

Ostavi
komentar