Naša preporuka

26.05.2016.

Vreme je za leto na Kalemegdanu BitefArtCafe
foto: BitefArtCafe PR photo
Vreme je za leto na Kalemegdanu

Očekuju nas uzbudljivi koncerti

BitefArtCafe već sutra počinje svoju devetu letnju sezonu!
 
Tokom vikenda otvaranja obično su najbolje žurke, pa planirajte provod sutra (petak, 27. maj) sa bendom Makao i subotu (28. maj) uz The Gift.
 
Nedavno smo razgovarali sa članovima sastava Makao koji su nam otkrili šta misle o svojim pesmama na nastupima. Znamo da će pokušati da se osetimo kao da su nas energijom i repertoarom preneli na Ibicu.
 
U subotu, 28. maja, nastupa Gift bend. Predvođen harizmatičnim frontmenom, uz mladu postavu koja ga prati, pomeraju granice kaver svirke i čine da se osećate kao da ste na koncertu nekog kultnog brit pop benda.
 
Ovo je uvod u nastupe koji nas očekuju ovog leta na Kalemegdanu, odmah pored teniskih terena. Prvi koncert će se održati 9. juna, a publika će imati priliku da uživa u specifičnom bluzu koji izvodi Nikola Pejaković, sa svojim bendom Grobovlasnici.
 
16. Juna, svoj tradicionalni koncert održaće Massimo Savić. Karte se uvek rasprodaju mnogo ranije tako da vam predlažemo da ih obezbedite na vreme.
 
Nemojte propustiti prvi ovoletnji vikend BitefArtCafe Summer Stage-a, koji se nalazi kod teniskih terena na Kalemegdanu, jer vremenska prognoza savršeno ide uz ovaj repertoar. 
 
Za dodatne informacije i rezervacije pozovite: 063594294 & 063594054
 
Ostavi
komentar

Povezano