Naša preporuka

28.05.2013.

Vračar Rocks: Zatvaranje sezone je u petak 31. maja Atentat
foto: PR Photo
Vračar Rocks: Zatvaranje sezone je u petak 31. maja

Ne propustite fenomenalno finale u Božidarcu

Posle 35 koncerata, i nastupa preko 130 bendova iz Srbije i regiona, Vračar Rocks! zatvara svoja vrata za ovu sezonu.  Na poslednjoj večeri jedne od najznačajnijih muzičkih manifestacija u Beogradu, nastupiće bendovi Antenat, Nakedi SuperVajB‏!

Antenat je osnovan 1997. godine i dolazi iz zagrebačkog kvarta Špansko. Ovaj sastav kombinuje različite žanrove muzike – reggae, dub, ska, punk, world music i druge, a sve to objedinjuju terminom koji su smislili sami članovi benda – „subreggae“! Posle brojnih nastupa u zemljama regiona, Nemačkoj, Francuskoj i Italiji, po prvi put gostuju u Beogradu pa će publika moći da uživa u pesmama sa albuma „Subing“(2006.), „Karavana“(2008.) i „Izlet“(2011.)!

SuperVajB je beogradski bend, osnovan 2009. godine. Glumac Nikola Hadži Maričić, pevač ovog sastava, kaže da je repertoar benda miks uticaja  onoga što je slušao u rock'n'roll-u u poslednjih dvadeset godina. SuperVajB, koga čine još Milan Đorđević, Branko Nikolajević, Nenad Vještica i Ivan Stanković, je izbacio istoimeni album sa devet pesama, a poznati su široj publici po spotu za pesmu „Java il' san“, u kome su učestvovali glumci i druge ličnosti iz javnog života - SlobodaMićalović, AleksandarSrećković - Kubura, BojanaStefanović, DaninaJeftić,  VukKostić, KatarinaRadivojević,ZoranKesić i drugi.

Naked je jazz sastav iz Beograda, za koji se može reći da je neopterećen formom, pa sa jazz-om kombinuju funk, rock ali i naizgled nespojive etno prizvuke. Bend čine gitarista, harmonikaš, violinista, dvojica basista i bubnjar, a tu neobičnu mešavinu žanrova možemo čuti na albumima „Noyz“ i „Get Naked“! Naked su, od osnivanja 2005. godine pa do danas, imali preko 120 nastupa kako u Srbiji tako i muzičkim festivalima širom Evrope, a ovo im je treći po redu nastup u Božidarcu, gde ćemo biti u prilici da čujemo i nešto novo, jer momci pripremaju novi album!

Ulaznice po ceni od 300 dinara možete nabaviti u prodavnici Felix, u tržnom centru Sremska, dok će na samom ulazu karta koštati 500 dinara!

Da podsetimo, petak 31. maj, pravac Božidarac!!!

Ostavi
komentar

Povezano