Naša preporuka

27.01.2014.

Vračar Rocks: Za svakoga po nešto The Mothership Orchestra
foto: Ana Pozderac
Vračar Rocks: Za svakoga po nešto

The Mothership Orchestra, Intruder i The Fischermen 31.1. u Božidarcu

Na predstojećem Vračar Rocks festivalu 31. januara, uživaćete maksimalno bez obzira da li volite alternative zvuk, ili ste ljubitelj elektronike, ili pak vas najviše inspirišu numere koje korene vuku iz klasičnih dela – sve to možete čuti u petak u Božidarcu!

The Mothership Orchestra, poznati indie/baroque/chamber/pop/rock sastav, će publici predstaviti novi singl „Two Friends“, kojim će najaviti novi album „The Mothership Orchestra Is Running Its Own Show“, čiji izlazak je zakazan za proleće, ali će svirati i numere sa starog albuma „Song For You“! Ovim nastupom The Mothership Orchestra započinje svoju koncertnu 2014. godinu, i na Vračar Rocks festivalu će prvi put koristiti originalne semplove, kojima će upotpuniti svoje izvođenje.

Grupa Intruder, pioniri elektronike u Srbiji, nastupiće posle dužeg vremena pred beogradskom publikom, predstavljajući nove pesme na kojima uveliko rade, ali ćete čuti i stare hitove po kojima je ovaj sastav postao prepoznatljiv!

The Fischermen je atrakcija iz Novog Sada, a kompozicije Gabija Fišera su inspirisane delima Satija, Debisija, Šopena ali i legendama rock muzike poput Bob-a Dylan-a, Leonard-a Cohen-a, Tom-a Waits-a, Nick-a Cave-a i drugih.

Koncert počinje u 20 časova, a cena ulaznice u pretprodaji je 300 dinara, dok će na ulasku u Božidarac cena istih iznositi 500 dinara.

Vidimo se! 

Ostavi
komentar