Naša preporuka

27.11.2014.

Vračar Rocks oživljava duh rokenrol igranki Vračar rocks
foto: Detalj sa promo postera
Vračar Rocks oživljava duh rokenrol igranki

Nastupaju The Neon Kings, Bricks and Cans i Exeri

Nakon što se holandska blues atrakcija My Baby po prvi put predstavi beogradskoj publici na Vračar Rocks festivalu u petak, 28. novembra, kada će sa grupom Texas Flood i sastavom Fingerbang beogradskim bluzerima i rokerima dokazati zašto su proglašeni najboljim live bendom u Holandiji, na Vračar Rocks festivalu će već sutradan, 29. novembra, biti organizovana velika rokenrol igranka, uz nastupe sastava The Neon Kings, Bricks and Cans i Exeri!

Božidarac je tokom '60-tih godina prošlog veka bio jedno od prvih mesta u Beogradu na kojem su se održavale igranke uz bendove koji su uživo izvodili najveće hitove tog perioda. Vračar Rocks festival se trudi da oživi duh nekih srećnijih vremena organizovanjem igranke u njenom ,,prirodnom" ambijentu, na mestu koje nosi duh starog Beograda!

Dress code u stilu pedesetih za veliku R'n'R igranku na Božidarcu nije obavezan, ali je obavezan širok osmeh i cipelice spremne za plesanje!

Ulaznice za veliku R'n'R igranku dostupne su u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat) po ceni od svega 300 dinara, koliko će koštati i na ulazu na koncert.

Ulaznice za prvi beogradski nastup grupe My Baby takođe su još uvek u prodaji, u Felix Shopu, po pretprodajnoj ceni od 400 dinara, dok će na dan koncerta, na ulazu u Božidarac, ulaznice koštati 500 dinara.

Ostavi
komentar

Povezano