Naša preporuka

19.03.2014.

Vila FiloZoFina u FEST-u u subotu 29. marta Vila Filozofina
foto: PR Photo
Vila FiloZoFina u FEST-u u subotu 29. marta

Za debi album Vile FiloZoFine koji je izašao početkom oktobra prošle godine, poznavaoci muzike i domaće scene su rekli da se radi o jednom od najkvalitetnijih i najboljih „ženskih“ izdanja u proteklih nekoliko decenija a išlo se i do laskavog poređenja sa kultnim albumom Josipe Lisac „Dnevnik jedne ljubavi“.

Bend pored front-devojke Juliane Boroš (AKA Vila FiloZoFina), čine i Nevena Filipović - vokal i klavijature, Jelena Rančić Blagić - vokal, Nenad Trajković – bubnjevi, Novak Savić – bas gitara, Dejan Hasečić – gitara i Branko Đuričić – gitara.

Bend je u proteklih nekoliko meseci izbacio sjajan album, ostvario nekoliko zapaženih saradnji i osvojio brojna laskava priznanja a kako saznajemo Vila FiloZoFina je uvrštena u i u “Ilustrovanu enciklopediju rok muzike u Vojvodini od 1963 do 2013.” koja je objavljena u januaru 2014. godine, od strane autora Bogomira Bogice Mijatovića, čuvenog novinara, rok istoričara i kritičara.

Ukoliko ste ljubitelj perfektne žive svirke kakva se retko čuje u našem gradu predlažemo vam da svakako posetite nastup sastava Vila FiloZoFina koji je zakazan za subotu 29. mart u zemunskom klubu FEST.

Svirka počinje od 23:30h a od 22:30 publiku će zagrejati bend Voje Bešića.

Ulaznica za svirku košta 300 dinara.

Ostavi
komentar