Naša preporuka

21.07.2016.

Vikend u Beogradu: od Vatre do keš kolica 2000LATE ovog vikenda u Barutani
foto: facebook event photo
Vikend u Beogradu: od Vatre do keš kolica

Još jedan vikend u gradu, i još jedna preporuka najboljih događaja do kraja vikenda za vas!

Vatra – Elektropionir, petak 22. jul

Ukoliko ste ljubitelj r'n'b i hip-hop zvuka, i volite da đuskate na podijumu do ranih jutarnjih časova, poznata žurka Vatra ovog petka je u Elektropioniru. Za pravi rap i r'n'b spektakl biće zaduženi 50 Grass, byp_, Inspektor i Фake Casual, a ulaz je 300 dinara sa početkom u 22h. Za više informacija kliknite ovde.

2000LATE – Barutana, petak 22. Jul

Nakon prošle nezaboravne žurke u Barutani, 2000LATE opet se vraća na Kalemegdan ovog petka od 22h. S obzirom na to da su podigli lestvicu, te je prošli put Evi Škorić i Matiji Iliću društvo pravio niko drugi do Nenad Knežević Knez lično, ovog puta 2000LATE podižu ulog te publika ovog vikenda uz standardne hitove dvehiljaditih mogu da očekuju i repera Juice-a! Karte po ceni od 400 dinara na GIGS TIX i Eventim prodajnim mestima. Dodatne informacije ovde.

Rainbow Party – KC Grad, subota 23. jul

U subotu 23. jula, nakon dva letnja izdanja u KPTM-u, Rainbow Party ovog vikenda u KC Gradu i to pod nazivom Sonja Sajzor's Babes Of Drag. Kolektiv The Tronic Lab raspisao je konkurs za nove performere, a u subotu će performerke nastupati od 23h jedna za drugom i izvoditi po dve pesme. Nakon svega toga, Sonja Sajzor preuzima DJ pult, a ulaz je cele večeri 200 dinara. Više informacija o konkursu i eventu ovde.

Klub 20/44 – vikend 21/22/23. jul

Večeras na 20/44 Felony (Teklife/Mystic Style) all night long, od 23h, a ulaz do ponoći besplatan nakon čega je 200 dinara. U petak za muziku zaduženi Trole i Vlada Russ, dok će u subotu all night long na brodu biti DJ Brka do ranih jutarnjih sati.

Povetarac – vikend 21/22/23. Jul

Let's Go Dancingžurka večeras na Povetarcu, za dobru atmosferu pored reke biće zadužen Calvin Viviano, a ulaz je besplatan do ponoći, nakon čega je ulaznica 200 dinara. Petak na brodu Povetarac rezervisan je za Mashup or Shutup žurku, dok u subotu IRon i WorkE nastupaju kao Beatmasters, a ulaznica za ovaj događaj je 200 dinara posle ponoći, ili #doDJiranije i uđi besplatno! 

Ostavi
komentar

Povezano