Naša preporuka

16.06.2016.

Vikend u Beogradu od #novolicepijace do nedeljnih matinea Rainbow Party
foto: facebook event photo
Vikend u Beogradu od #novolicepijace do nedeljnih matinea

Naše preporuke za najbolje što možete očekivati ovog toplog vikenda u Beogradu

Beogradski noćni market – Bajloni pijaca, petak 17. jun

Beogradski noćni marketkreće u petak sa ciljem revitalizacije kulture pijaca, a posetioce očekuju razni izlagači u oblasti gastronomije, umetnosti i dizajna. Prva lokacija u gradu je Bajloni pijaca, a pored izlagača, posetioce očekuju i mnogobrojni DJ-evi, a događaj počinje od 18h. Svratite i otkrijte razne potencijale koje pijaca može da ima i doprinesite da se kreira #novolicepijace. Dodatne informacije ovde.

Smoking beats – Elektropionir, petak 17. jun

Smoking Beatsžurka za sve koji vole future r'n'b, grime, rap i one koji vole da đuskaju celu noć, ovog puta u klubu Elektropionir i to u trajanju od 12 sati sa početkom u 17h. Za muziku zaduženi byp_,Фake Casual i Feloneezy, a ulaz je besplatan do 23h nakon čega je cena karte 200 dinara.

Vikend na brodu 20/44 – 17/18/19. jun

Još jedan vikend pred nama, još jedna najava dobrog provoda na brodu 20/44. U petak 17. juna posetioce očekuje duo RAW iz Turske, dok domaću podršku pružaju DJ Brka i Vlada Janjić. Ulaz je besplatan do ponoći, a nakon toga je 400 dinara. U subotu možete slušati Kristijana Molnara all night long, a za ovu celovečernju zabavu ulaz je 300 dinara nakon ponoći. U nedelju 19. juna nakon burnog vikenda možete svratiti na Gudlajf matinee od 15h, a ovo nedeljno popodne će upotpuniti byp_, Rex Regis, Jung B i Stevie Whisper. Više informacija ovde.

Vikend na Povetarcu – 17. i 18. Jun

Prvi put u novoj sezoni na brodu Povetarac – Begefunk žurka, a za najbolje party hitove biće zaduženi Bege Fank, DJ BKO i DJ Iron. U subotu 18. juna premijerno na Povetarcu biće održana techno žurka Rave Saver. Za DJ pultom će biti Kent Explain i Phill & Dansmore koji su publiku navikli na odlične tech-house i techno žurke. Saznajte više ovde.

Rainbow Summer Opening Party – KPTM, subota 18. jun

Rainbow Party otvara letnju sezonu u subotu 18. juna u bašti KPTM-a. Prvi letnji Rainbow Party imaju čast da otvore Alek Bošković i Vojkan Bećir. Nesumnjivo dobrom provodu uz mnogobrojne hitove uz odličnu energiju dua možete se priključiti od 23h, a cena ulaznice je 250 dinara. Više informacija na eventu.

Predstava Ukalupljivanje – UK Vuk Stefanović Karadžić, ponedeljak 20. Jun

Predstava Ukalupljivanje – tragedija loptanja u Srba, u režiji Maksima Miloševića u ponedeljak 20. juna izvodi se u UK Vuk Stefanović Karadžić sa početkom u 20h u okviru drugog izdanja festivala Junski rok. U predstavi igraju Strahinja Blažić, Stefan Bundalo, Aleksandar Kecman, Marko Grabež i Marko Mak Pantelić, a karte po ceni od 500 dianra možete kupiti na biletarnici ustanove svakog dana od 10 do 20h. 

Ostavi
komentar

Povezano