Naša preporuka

28.07.2016.

Vikend u Beogradu: nova stvarnost, prašnjave ploče i Kaldrma Vojkan Bećir @ Kaldrma Bar
foto: facebook event photo
Vikend u Beogradu: nova stvarnost, prašnjave ploče i Kaldrma

Poslednji vikenda meseca jula iskoristite da posetite neki od događaja koji smo izdvojila za Vas!

Ovog vikenda u gradu za vas izdvajamo izložbu fotografija, razmenu ploča, riblji paprikaš i matine uz muziku i drugo - pročitajte ispod sve preporuke! 

Izložba Nova stvarnost – Galerija Artget, četvrtak 28. jul

Večeras od 20hu galeriji Arget očekuje nas otvaranje izložbe Nova stvarnost – dokumentaristi nove generacije. Na izložbi će biti izloženi radovi članova kolekiva ULICE fotografije, studenata Akademije umetnosti u Novom Sadu, koji predstavljaju i dokumentuju novu stvarnost u skladu sa izmenjenim načinom života i novim vrednostima. Za više informacija kliknite ovde.

Vojkan Bećir – Kaldrma bar, petak 29. jul

U petak u Kaldrma baru, za pultom vas čeka niko drugi do Vojkan Bećir, koji će se postarati da se gibate, đipate, kaldrmujete uz dobru muziku koja će rezultirati još boljom atmosferom. Svi su dobrodošli od 21h, a i pre toga, a za event kliknite ovde.

Prašnjavih ploča parti #4 – Barutana, petak 29. jul

U petak u Barutaniretro techno žurka za sve ljubitelje vinyla. Četvrti po redu Prašnjavih ploča parti počinje od 23h, a ploče za posetioce vrte Mark Wee, Gordan Paunović i Aleksandar Ivković koji će puštati b2b sa Lukom Concrete. U skladu sa temom događaja, organizovana je i razmena ploča na licu mesta, tako da svi koji imate neke svoje stare ploče i želite da ih razmenite sa drugim ljubiteljima slobodni ste da ih ponesete u Barutanu u petak, a ulaz je besplatan do 00.30h. Za više informacija posetite facebook event.

Amy's House & Girls, Boys and Toys – Bitefartcafe Summer Stage, subota 30. jul

S obzirom na to da smo ovih dana obeležili pet godina od smrti prerano preminule pevačice, ove subote Amy Winehouse Tribute u čast pevačici i njenim brojnim hitovima od 22h u letnjem Bitefartcafeu, a od 23.30 nastup Girls, Boys and Toys. Dodatne informacije o događaju ovde.

Club Matine w/ Schwabe & 20/44 – KC Grad, ponedeljak 1. avgust

Club Mate Serbia organizuje treći po redu letnji matine, a ovoga puta za muziku zadužen će biti Schwabe, a za hranu će se pobrnuti ekipa sa broda 20/44 koji će za sve posetioce spremati svoj specijalitet – riblji paprikaš. Ulaz slobodan, a matine počinje od 18 časova, za više informacije kliknite ovde.

Ostavi
komentar

Povezano