Naša preporuka

14.07.2016.

Vikend u Beogradu: izložbe, reka, tehno i letnji matinei Rainbow Party
foto: facebook event photo
Vikend u Beogradu: izložbe, reka, tehno i letnji matinei

I ove nedelje za vas izdvajamo najbolje događaje u Beogradu za predstojeći vikend!

Klub 20/44 – 15. i 16. jul

Za one koji su željni dobrog provoda i koji su stigli da se odmore od EXIT festivala, vikend na 20/44 je pravi izbor obe večeri. U petak 15. jul, na brodu Miloš Pavlović aka Regen, a ulaz je besplatan do ponoći nakon čega je 300 dinara, dok više informacija o celom eventu možete dobiti ovde. Potom u subotu na 20/44 još jedna All Night Long žurka, ovoga puta na brodu će do ranih jutarnjih sati biti DJ Schwabe. Ukoliko još uvek niste doživeli jutro pored reke ovog leta, eto idealne prilike, ulaz je takođe besplatan do ponoći nakon čega je 300 dinara.

Izložba Re:Rezidencija – Dorćol Platz, subota, 16. jul

Re:Rezidencija je izložba umetničkih radova u formi prostornih instalacija, a nastala je kao deo diplomski rad studenata Master studija Unutrašnje arhitekture Arhitektonskog fakulteta u Beogradu. Otvaranje izložbe je u subotu 16. jula od 19h u Dorćol Platzu i biće otvorena za posetioce do 20. jula. Više informacija o celoj izložbi možete pronaći ovde.

Axel Karakasis – Barutana, subota 16. jul

Ove subote Barutanu preuzima label Tauten. Osnovan 2014. sa idejom promocije tehno kulture, Tauten okuplja mnoge mlade talente iz regiona. U subotu, 16. jula, grčki tehno veteran Axel Karakasis dolazi u Barutanu uz podršku tri odlična producenta kakvi su TKNO, Ilija Djokovic i Andrew Meller, što obećava kvalitetnu tehno žurku već od 23h. Informacije o kartama i celom eventu možete naći ovde.

Rainbow Party w/ Alek Bošković, Vojkan Bećir & Senada – KPTM, subota 16. jul

Posle odličnog otvaranje sezone, sledi još jedno izdanje Rainbow žurke. I ove subote, u KPTM-u za muziku je zadužen dinamičan duo Alek Bošković & Vojkan Bećir kojima se ovog vikenda priključuje i Senada aka Dark Angel. Cena ulaznice je 250 dinara, a za dodatne informacije  kliknite ovde.

Club-Matine – KC Grad, ponedeljak 18. jul

KC Grad u saradnji sa pićem CLUB MATE pokreće serijal letnjih matinea u bašti KC Grada. Prvi u nizu Club-Matinea, je u ponedeljak 18. jula, a tokom celog jula i avgusta svakog ponedeljka za muziku će biti neki od najpoznatijih beogradskih DJ-eva, uz to u ponudi će biti kokteli od Club Mate-a i razna hrana. Prvog letnjeg matinea u KC Gradu, za muziku će biti zaduženi Vlada Janjić & Ewox, a za hranu Hot Good burgeri. Ulaz je besplatan, a više informacija možete dobiti ovde.

Ostavi
komentar

Povezano