Naša preporuka

28.02.2013.

Vikend počinje za par sati u BitefArtCafeu Euterpa @ BitefArtCafe
foto: BitefArtCafe PR Photo
Vikend počinje za par sati u BitefArtCafeu

Za sve vas koji ne možete dočekati petak

Opet nam stižu vesti o ludački dobrom produženom vikendu u BitefArtCafeu koji kreće za koji sat - večeras (četvrtak 28.2.)

Ajmo redom!

Četvrtak, dakle poslednji dan ovog krnjeg meseca februara, rezervisan je za momke koji sebe smatraju muzičkim superherojima u borbi protiv šunda, a svi koji su ih ikada slušali složiće se da oni to zaista i jesu. Elem, svi vi koji verujete u pevajuće i svirajuće Betmene, Supermene, Hulkove i Bondove dođite obavezno večeras da čujete TomGun TopCruise koji večeras slave svoj prvi mali jubilej - desetu svirku u BitefArtCafeu. Oni su najdinamičniji i najluđi akustik sastav koji ste ikada čuli i daće sve od sebe da ovo veče nikada ne zaboravite. E, da - cene pića su četvrtkom 20% niže!

U petak opet ona dobra stara priča - dupli program. Svi znamo kako je kad vas klijent iznervira u petak oko 16h pred sam kraj radnog vremena. Ti klijenti uvek nešto hoće baš tad ili nikad, da čovek poludi. E, kad namirite te nemani i pošaljete im tu bedu za koju su toliko zapeli - pravac BitefArtCafe da smirite živce uz dozu najluđeg smeha u gradu! Ovog petka, 1. marta, od 21h kao terapijski uvod u svirku koja sledi, nastupa Nesha Bridges aka Nenad Danilović (ili obrnuto... hm). Nakon Neshe i njegovih genijalnih fora, tamo negde oko 23h na binu se penje Makao, najbolji DJ među bendovima! 

Dobro, đuskali ste uz Makao do jutra, vilica vas boli od smejanja na Neshine gluposti, svanula je subota i šta - nećete valjda SAD da posustanete?! Ni slučajno, jer u BitefArtCafeu nastupa Euterpa koja se uželela svih nas a i mi njih. Najveći hitovi pop-a i rock-a i genijalna svirka držaće vas na nogama celu noć a kad budete pomislili da više ne možete, setite se - sutra je nedelja, spavaćete ceo dan!

Vidimo se - sve tri večeri, naravno!

Ostavi
komentar

Povezano