Naša preporuka

07.08.2019.

Verovali ili ne, to je NOVA TOOL PESMA
foto: Youtube screenshot
Verovali ili ne, to je NOVA TOOL PESMA

Stigla naslovna pesma nadolazećeg albuma

Čak i najokoreliji fanovi su počeli da gube nadu, ali ipak je stigla nova muzika grupe TOOL! Fear Inoculum, njihov peti studijski album stiže 30. avgusta u izdanju RCA Records (Menart). Naslovnu pesmu albuma možete preslušati već sada! 
 
TOOL su 2. avgusta podigli sav prethodni katalog (Opiate, Undertow, Ænima, Lateralus i 10,000 Days) na digitalne servise, a u prvih 48 sati skupili su preko 20 miliona preslušavanja svojih pesama i zauzeli pet mesta na TOP 10 iTunes listi albuma!
 
Novi album traje 85 minuta i producirao ga je sam bend, dok Joe Barresi potpisuje snimanje i miksovanje albuma. On je sa TOOL-om radio i na prethodnoma albumu.
 
Osim muzikom, TOOL su svoje fanove oduvek mamili i neobično kreativnim pakovanjima njihovih albuma, pa su tako nagrađeni nagradom Grammy za više nego interesantni dizajn albuma 10,000 Days. U tom smislu, TOOL su  spremili posebnu poslasticu za buduće vlasnike deluxe, limitirane edicije  CD izdanja albuma Fear Inoculum. Ponuda za prave kolekcionare je osmišljena i režirana od strane gitariste grupe, Adama Jonesa i sadrži:  4” HD punjivi ekran  sa ekskluzivnim video materijalima, kabl za napajanje, zvučnike (2watt), kao i knjižicu od 36 strana i karticu za digitalno preuzimanje albuma. 
 
Ostavi
komentar

Povezano