Naša preporuka

28.10.2013.

Veliki savamalski maskenbal za Noć Veštica 31. oktobra Maskenbal za Noć Veštica, Savamala
foto: PR Photo
Veliki savamalski maskenbal za Noć Veštica 31. oktobra

Brankow - Mladost - Ludost

Veliki Halloween Savamalski Maskenbal, koji će se povodom Noći veštica u četvrtak (31. oktobra) održati u klubovima Brankow, Mladost i Ludost, će i ove godine celu Savamalu na jedno veče pretvoriti u stecište princeza, vampira, đavolica, anđela, plejboj zečica, zombija i mnogih drugih stvarnih, strašnih i izmišljenih likova.

Ova tri kluba će, kao i prošle godine, zajedničkim snagama dočekati Noć veštica. U Brankow-u će se slušati hip hop i RnB u izboru mlade Dadah Selekte, gradske legende DJ Iketa i Byp-a. Takođe, svi gosti Brankowa će učestvovati i u izboru za najstrašniju, najsmešniju  i najseksi masku, što će neke verovatno naterati da budu dodatno kreativni prilikom biranja kostima.

U Ludosti će jedan drugom “na crtu izaći” Uroš Milovanović i Nebojša Intruder,  koji će puštati radijske hitove za đuskanje, dok je u Mladosti ekipa Massai Warriors-a. Massai, koji trenutno predstavljaju jednu od najaktuelnijih BG DJ postava, nastupaju u sastavu Nexie, Nenad Jovanović, Danijel Čehranov, Kid Kimy i Vuk Smiljanić.

Za sve koji dođu kostimirani ulaz je slobodan, dok će ostali moći da kupe masku po ceni od 300 dinara na ulazu u Mladost i Ludost.

Vidimo se!

Ostavi
komentar

Povezano