Naša preporuka

18.02.2014.

Večeras od 21h na PINK-u šesti X Factor LIVE show X Factor, žiri
foto: Luka Pilipović
Večeras od 21h na PINK-u šesti X Factor LIVE show

U igri još 9 takmičara

Večeras, (utorak, 18. februar), na programu televizije PINK, sa početkom u 21h, emituje se šesti po redu LIVE show prvog regionalnog X Factora.

Prošle nedelje, show je zbog epidemije gripe otkazan, ali kako saznajemo od ljudi iz MBK produkcije, kandidati su ozdravili i već danima vredno vežbaju za večerašnje nastupe.

U prethodnim emisijama show su napstili: Mladen Lukić, Maja Novaković, H20, Aleksandra Sekulić i 4U a u igri su još uvek, po grupama, sledeći takmičari: Kristina Kovač: Doktori, Kiki Lesendrić: Tamara Milanović, Aleksandra Brković i Ilma Karahmet, Emina Jahović Sandal: Aleksa Perović, Lukijan Ivanović i Haris Ćato i u grupi Željka Joksimovića: Maid Hećimović i Daniel Kajmakoski.

Večeras će repertoar biti raznovrstan jer će takmičari izvoditi domaće i strane hitove. Aleksa će otpevati pesmu njegovog omiljenog pevača Sergeja Ćetkovića, dok je Emina ovoga puta odlučila da Harisu dodeli pesmu Kemala Montena. Ne znamo o kojoj se tačno pesmi radi a da li će se Kristina Kovač konačno složiti sa izborom svoje koleginice Emine, ostaje da vidimo večeras. Mi bismo rekli da se to verovatno neće dogoditi.

Od takmičara koji su i dalje „u igri“, takmičenje u duelu su do sada iskusili Aleksandra Brković (i to 2 puta) i Haris Ćato koji je to veoma teško podneo ne krijući suze i šok zbog malog broja glasova publike koji su ga doveli u situaciju da se za opstanak u takmičenju bori sa ženskim bendom iz grupe Kristine Kovač 4U. Zbog otvoreno pokazanih emocija Ćato je kasnije prilično oštro kritikovan kako od strane Željka Joksimovića tako i na društvenim mrežama. Ako je suditi po komentarima ove vrste, jasno je da domaća publika nije upoznata sa inostranim izdanjima ovog popularnog showa kao i sa činjenicom da su suze, histerija, svađe i nesuglasice (blago rečeno) među mentorima sastavni deo takmičenja. Jedan od najdramatičnijih trenutaka u istoriji X Factora dogodio se 2011. godine u američkom showu kada je fantastična, tada trinaestogodišnja, Rachel Crow napustila takmičenje. Pogledajte njenu reakciju na linku niže i biće vam jasno da smo pregrubi prema našim kandidatima kojima sigurno, nakon tolikog truda i rada, nije sve jedno da li će izgubiti šansu za pobedu.

Ostavi
komentar