Naša preporuka

09.11.2014.

Večeras (nedelja 9.11.) dodela evropskih MTV nagrada Alicia Keys
foto: MTV PR Photo
Večeras (nedelja 9.11.) dodela evropskih MTV nagrada

Prenos počinje u 20h na MTV kanalu

Dvadeseta po redu dodela evropskih MTV muzičkih nagrada počinje za svega nekoliko sati a gledaoci iz Srbije će svečanost moći da prate na programu regionalnog MTV kanala. Prenos sa crvenog tepiha počinje u 20:00, dok je prenos ceremonije dodele nagrada na programu od 21:00.

Pre par dana, fanovi su obradovani informacijom da će, pored već fascinantne liste imena na ceremoniji nastupiti i ponosna vlasnica čak 15 Grammy nagrada, pevačica, tekstopisac i producentkinja, Alicia Keys!

“Ludački sam uzbuđena što ću nastupiti na EMA pozornici sa tako neverovatnim umetnikom kao što je Paolo Nutini i jer je moja pesma nominovana za “Najbolju pesmu sa porukom”. “We Are Here” je mirovni pokret 21. veka koji veruje da ako se svi okupimo zajedno i ujedinimo glas, mi MOŽEMO da stvorimo lepši svet za sve,” rekla je Alicia Keys.

Kao što je ranije objavljeno, voditeljka 2014 MTV EMA biće hip hop zvezda Nicki Minaj, a nastupaju U2, Enrique Iglesias, Calvin Harris, Charli XCX, Kiesza, Royal Blood, Ariana Grande, Ed Sheeran. Ovogodišnji dobitnik “Global Icon” nagrade je britanska rok legenda Ozzy Osbourne.

Katy Perry vodi u trci s nominacijama u sedam kategorija, a u stopu je sledi Ariana Grande, nominovana u šest kategorija. Pharrell Williams i 5 Seconds of Summer bore se za po pet nagrada. One Direction, Nicki Minaj, Iggy Azalea, Eminem, Sam Smith i Kiesza nominovani su za po četiri MTV EMA nagrade. 

Ostavi
komentar

Povezano