Naša preporuka

19.11.2013.

Večeras gledamo četvrtu epizodu X Factora X Factor
foto: Logo
Večeras gledamo četvrtu epizodu X Factora

21:15, TV PINK

Večeras, od 21:15, na televizi PINK, očekuje nas četvrta epizoda takmičenja za pevačke talente X Factor a ako je suditi po najavama, ponovo nas očekuje fantastičan miks vrhunskih talenata, originalnosti i onih malo (u najmanju ruku) neobičnih kandidata.

Da je sablasni takmičar pod maskom zapravo Milić Vukašinović, već je poznato, a nas živo zanima da čujemo kako je doktor za rokenrol pevao i da li ga je žiri prepoznao čim je pustio prvi ton.

Deluje da je neko od kandidata raspametio, kako mnogi kažu najprobirljivijeg člana žirija, Kristinu Kovač a da li je isti „naježio“ i Eminu ostaje da vidimo večeras.

Bilo kako bilo audicije iz nedelje u nedelju odmiču a kandidata koji su, zahvaljujući dobrim nastupima, prošli dalje, sve je više. Deluje da je među prijavljenima najmanje pevačkih grupa pa možemo očekivati da će žiri doneti odluku da se grupe formiraju od takmičara koji su se samostalno prijavili za takmičenje. Ova praksa nije neobična a čuvena teen atrakcija One Direction nastala je upravo tako što je vlasnik X Factora i muzički mogul Simon Cowell odabrao pet momaka koji se pre toga nisu poznavali i spojio ih u bend koji se potom takmičio u britanskom X Factoru i napravio svetsku karijeru.

Sledeća faza takmičenja je takozvani regrutni kamp a tek nakon što kandidati prođu još jednu selekciju takmičenje prelazi u fazu koji svi jedva čekamo a u kojoj će članovi žirija postati mentori i dobiti po jednu grupu sa kojom će raditi do samog kraja. Kristina je već u nekoliko navrata izrazila želju da radi sa momcima a da li će joj produkcija ovu želju i ispuniti, ostaje da vidimo.

Dakle, večeras u 21:15 budite ispred TV-a i prebacite na PINK.

Ostavi
komentar

Povezano