Naša preporuka

09.06.2014.

Večeras dvostruka MTV premijera Mike Vale
foto: MTV PR Photo
Večeras dvostruka MTV premijera

Mike Vale i S.A.R.S.

Večeras na regionalnom MTV kanalu ćete biti u prilici da vidite dve premijere – sastav S.A.R.S. predstvalja novi spot za numeru „Klinka“, dok Mike Vale i Stella Mercury izbacuju spot za pesmu „Don't Give A Damn“!

S.A.R.S. je novi spot snimao u Hrvatskoj, tačnije u Zagrebu, a režiju spota potpisuje Filip Dizdar. Numera „Klinka“ se nalazi na njihovom aktuelnom, četvrtom po redu albumu „Ikone pop kulture“, a ako volite S.A.R.S. ne propustite njihov nastup u Domu omladine 10. juna, u okviru humanitarne akcije „Noć za pomoć“.

Mike Vale i Stella Mercury vam se predstavljaju novim spotom „Don't Give A Damn“, koji je snimljen u Los Anđelesu! Mike Vale je svojim usavršenim melodijama osigurao sebi mesto u samom vrhu tech-house elektronske scene, a nedavno je potpisao ugovor sa AM Only, pod čijom etiketom nastupaju imena kao Tiesto, Carl Cox, David Guetta, Richie Hawtin i drugi. Stella Mercury je možda poznatija pod imenom Hannah Mancini, koju smo prošle godine gldali na Evroviziji, gde je predstavljala Sloveniju.

Ne zaboravite – MTV, večeras u 20 časova

Ostavi
komentar