Naša preporuka

17.02.2016.

Vatra proslavlja 5. rođendan 19. februara u Domu omladine Just Blaze
foto: Dom omladine PR Photo
Vatra proslavlja 5. rođendan 19. februara u Domu omladine

Gost čuveni producent Just Blaze (New York)

DJ kolektiv Vatra u petak 19. februara u sali Amerikana Doma omladine Beograd proslavlja 5. rođendan, a kao specijalni gost nastupiće čuveni hip-hop producent & DJ Just Blaze.

Vatra je DJ kolektiv nastao 2011. godine sa idejom da promoviše rap & rnb zvuk i veoma brzo njihove žurke postale su omiljene među ljubiteljima ovih muzičkih žanrova. Redovno pune sve relevantne klubove u gradu, a vrhunac dosadašnjeg rada je bio prošlogodišnji nastup na glavnoj bini Exit festivala.

Just Blaze je njujorški producent i DJ koji je sarađivao sa nekim od najvećih imena u muzičkoj industriji kao što su: Jay Z, Kanye West, Snoop Dogg, Eminem, Kendrick Lamar, Rick Ross, Usher, Mariah Carey, Busta Rhymes, The Game i mnogi drugi. Sarađivao je dosta i sa producentima elektronske muzike kao što su Baauer, Sinjin Hawke, Hudson Mohawke kao i sa perjanicama britanske grime scene Skeptom i JME. Međutim, njegov talenat nije ostao samo u studiju, kao DJ Just Blaze ima iza sebe impresivne turneje po čitavom svetu. Svoje veštine će pokazati i za gramofonima pred publikom u Domu omladine Beograda.

Ulaznice su u pretprodaji preko EVENTIM mreže, po ceni od 1000 dinara, dok će na dan dešavanja cena ulaznice iznositi 1200 dinara.

Ostavi
komentar

Povezano