Naša preporuka

13.03.2015.

Vatra B-Day: poklanjamo 3 X 2 ulaznice AraabMuzik
foto: PR Photo
Vatra B-Day: poklanjamo 3 X 2 ulaznice

Jeste li spremni za AraabMuzik spektakl?!

Poznati američki DJ i producent AraabMuzik nastupiće ove subote, 14. marta u Belexpo centru na proslavi 4. rođendana beogradskog DJ kolektiva Vatra. Kako i dolikuje renomiranom hiphop umetniku, AraabMuzik je od organizatora tražio premium selekciju pića za svoj bekstejdž, među kojima i tekilu “Patron”, čuveni “Hennessy” konjak i flašu “Moet Rose” šampanjca!

AraabMuzik je danas jedan od najtraženijih producenata na hip-hop sceni, a sarađivao je sa brojnim izvođačima, kao što su The Diplomats, Cam'ron, Vado, A$AP Mob, A$AP Rocky, Swizz Beatz, 50 Cent, Eminem, Busta Rhymes, Fabolous, Azealia Banks, Ludacris, Young Jeezy, Gucci Mane, Jadakiss, Lloyd Banks i mnogi drugi. Ono po čemu je ipak najpoznatiji su njegovi živi nastupi. Neki bi to nazvali poezijom u pokretu, dok bi drugi rekli da je to samoubistvo na MPC-u - u svakom slučaju, svi koji ga 14. marta u Belexpo centru budu slušali po prvi put, ostaće zatečeni. Mali primer umeća koje AraabMuzik predstavlja na sceni možete pogledati OVDE.

Podsećamo - beogradski DJ kolektiv Vatra, poznat i kao “r’n’b & hiphop spektakl”, proslaviće četiri godine rada u subotu 14. marta u Belexpo centru, kada će kao specijalan gost nastupiti i neverovatni AraabMuzik. Promo video pogledajte OVDE.

Ulaznice po ceni od 690 dinara još uvek su u pretprodaji je na svim prodajnim mestima Eventima, Gigstixa, kao u svim Vulkan knjižarama. Oni koji ne budu stigli svoju ulaznicu da nabave u pretprodaji, mogu kupiti karte na ulazu u Belexpo centar na veče događaja, po ceni od 800 dinara.

Poklanjamo vam 3 X 2 karte za ovaj događaj!

Pošaljite e-mail na pokloni@mjuznews.com. Mail naslovite sa AraabMuzik, a u mailu navedite svoje ime, prezime i broj telefona na koji vas možemo kontaktirati.

Ime dobitnika će biti objavljena u ovom istom tekstu a dobitnici će mailom biti obavešteni o vremenu i mestu preuzimanja karata.

Srećno!

 

 

Ostavi
komentar

Povezano