Naša preporuka

23.02.2020.

Uživamo u renesansi Alanis Morissette
foto: Youtube screenshot
Uživamo u renesansi Alanis Morissette

Nakon brojnih uspeha, stiže još jedan album

Ona je jedna od komercijalno najuspešnijih izvođača, a devedesete je obeležila svojom mešavinom popa i roka. Izdvaja se specifičnim vokalom, ali i sposobnošću da napiše pesme koje su veoma lične, prave fotografije porodičinih albuma i listovi tajnog dnevnika, a rezonuju sa skoro svakim. 
 
Ova autentična kantautorka iz Kanade ima megauspešni album Jaggeed Little Pill koji je prošle godine postao uspešni mjuzikl, a nakon nekoliko novih priznanja za uspeh u karijeri, saznala je da je ponovo trudna sa dugogodišnjim suprugom. Usput je napisala novi album i sada nam ga polako predstavalja. 
 
Such Pretty Forks in the Road imaće jedanaest pesama. Prvi singl izašao je nedavno: Reasons I Drink, a upravo je ponuđena i Smiles. Osim ova dva naslova, poznati su i ostali: Ablaze, Diagnosis, Missing The Miracle, Losing The Plot, Reckoning, Sandbox Love, Her, Nemesis i Pedestal.
 
Ukoliko ste njen fan i godinama čekate da je vidite uživo, prilika će biti ove jeseni u Evropskim gradovima koji uključuju i Budimpeštu. Sa njom će tada biti Liz Phair, dok po Americi kao predgrupa sviraju Garbage
 
Ostavi
komentar

Povezano