Naša preporuka

14.11.2013.

Urban & 4 u BitefArtCafe-u 5. decembra Damir Urban
foto: PR Photo
Urban & 4 u BitefArtCafe-u 5. decembra

Veče kvalitetne muzike sa porukom!

U četvrtak, 5. decembra,  Damir Urban i njegov fantastični bend Urban & 4 prirediće nastup u BitefArtCafe-u, koji, čvrsto verujemo, nikada nećemo zaboraviti! Ovaj multitalentovani čovek muzikom se bavi profesionalno od sredine osamdesetih, kao vokal, autor tekstova i koautor muzike u grupi Laufer, a vremenom je njegovo ime postalo sinonim za originalnost i harizmu!

Ono što Damir i ostali članovi sastava Urban & 4 (Saša Markovski, Luka Toman, Marco Bradaschia i Sandi Bratonja) izvode na sceni, nikoga ne ostavlja ravnodušnim, pa ako ste mislili da veče provedete ćaskajući s prijateljima, dok u pozadini neko svira neku prijatnu muziku – ovo nije nastup za vas! Muzika ovih momaka, koji ostavljaju poslednji atom energije na sceni, će vas opčiniti, a inteligentne rime koje slikovito prikazuju jake emocije i različita psihološka stanja, teraće vas na razmišljanje! Još jedna od karakteristika nastupa Damira i ekipe jeste spontanost, a njihov tajni recept za uspeh je kako kažu ništa drugo do obožavanja muzike koju sviraju!

Zato ne propustite ovaj jedinstveni spektakl i na vreme nabavite ulaznice, koje možete kupiti po ceni od 1500 dinara od 18. novembra u BitefArtCafe-u, od 18 do 22 časa. Karte u prodaji su za stajanje, što znači da rezervacije barskog stola ili pulta morate naknadno izvršiti.

I samo da napomenemo, Urban je relativno čest i uvek rado viđen gost u Srbiji pa smo ga u proteklih godinu dana mogli čuti i videti u više navrata a njegov poslednji nastup bio je nedavno na Gibonnievom koncertu Kombank Areni kada ga je publika pozdravila ovacijama. Zato, požurite, BitefArtCafe će biti premali da primi sve one koji žele da čuju ovog genija.

Vidimo se!

Ostavi
komentar