Naša preporuka

12.11.2014.

Upoznajte Kralja Čačka Kralj Čačka
foto: Official Facebook Page
Upoznajte Kralja Čačka

Poslušajte nestvarni debi singl ovog talentovanog momka

Nekako samo navikli da je u ovoj zemlji sve ono što je dobro i kvalitetno skrajnuto i nevidljivo, mada jedina dobra stvar u takvoj situaciji jeste ta, što je osećaj oduševljenja kada naiđemo na nekog takvog mnogo intezivniji – zato upoznajte Nenada Marića a.k.a. Kralja Čačka!

Momak, koji je dobio epitet srpskog Toma Waitsa, je konačno rešio da zauzme mesto na našoj sceni koje mu s pravom pripada, izbacivši svoj debitantski singl „Moj Avatar“, koji je premijeru imao 2. novembra na Diskomeru Radija Studio B.

Nova numera je snimljena početkom jeseni u studiju „Siena“, pod patronatom čuvenog producenta Voje Aralice, dok je za muziku i tekst bio zadužen sam Marić. U numeri su takođe učestvovali Marko Marić (klavir, električna gitara), Ivan Antić (kontrabas) i Miloš Nikolić (truba).

„Moj avatar“ je numera vanvremenskog karaktera – mešavina jazz-a, rock-a i šansonjerskih melodija, kakva je i muzika Kralja Čačka generalno, i iako znamo da ne treba „suditi o knjizi prema njenim koricama“, mi jedva čekamo da čujemo nove materijale ovog neverovatnog momka!

Bravo Kralju!  

Ostavi
komentar

Povezano