Naša preporuka

12.12.2014.

United We Dream: požurite sa kupovinom ulaznica Belgrade Banging
foto: PR Photo
United We Dream: požurite sa kupovinom ulaznica

Karte još danas u pretprodaji

Kao što već znate, Belgrade Banging je najavio EDM spektakl 13. decembra u Mikser House-u, a ulaznice za United We Dream žurku nabavite što pre, jer su još danas u pretprodaji!

Ulaznice se mogu kupiti po ceni do 400 dinara, ili ih možete rezervisati na broj 065/ BANGING odnosno 065/ 2264464 pa ih preuzeti u Mikser House-u, ali požurite jer će cena istih biti skuplja na samom ulazu!

 Ovaj događaj ima za cilj da okupi najbolje EDM izvođače srpske scene, pa ćemo u Mikseru slušati Toma Geparda, Cavina Viviana, Ericka Kasella, Rosskea, Oakich i Matalive! Pored sjajne muzike, čekaju vas i svetlosni efekti, plesni performansi i drugi specijalni efekti – svi elemnti koji su zastupljeni na najboljim svetskim žurkama!

Sjajan tim ljudi iz najboljeg party brenda u Srbiji poručuje: „Zajedno možemo da ostvarimo naše snove, da podignemo standard i kvalitet domaće EDM scene i da pokažemo da Beograd i Srbija i te kako mogu biti muzički na visokom nivou i u rangu sa svetom! Kvalitetne mlade ljude moramo da podržavamo i da stvaramo platformu za njihov razvoj, što Belgrade Banging radi već preko godinu dana, a ovaj događaj je još jedan rezultat toga“.

Vidimo se!

 

 

 

 

Ostavi
komentar