Naša preporuka

03.12.2014.

"United We Dream": poklanjamo karte za Belgrade Banging spektakl Belgrade Banging: United We Dream
foto: PR Photo
"United We Dream": poklanjamo karte za Belgrade Banging spektakl

Mikser House, 13. decembar

Kao što već znate, Belgrade Banging je za kratko vreme postao najuspešniji party brend u Srbiji, sa preko 70 odličnih žurki i događaja, a predstojeća takođe neće biti izuzetak – vodimo vas na „United We Dream“ spektakl 13. decembra u Mikseru!

Ovaj događaj ima za cilj da okupi najbolje EDM izvođače srpske scene, pa ćemo u Mikseru slušati Toma Geparda, Cavina Viviana, Ericka Kasella, Rosskea, Oakich i Matalive! Pored sjajne muzike, čekaju vas i svetlosni efekti, plesni performansi i drugi specijalni efekti – svi elemnti koji su zastupljeni na najboljim svetskim žurkama!

Karte za „United We Dream“, se mogu kupiti po ceni od 400 dinara, ili ih možete rezervisati na 065/BANGING pa iste pokupiti u Mikser House-u od 12 do 20 časova.

Zahvaljujući sjajnom timu ljudi iz Belgrade Banging-a, mi vam poklanjamo 10 x 5 karata za ovaj neverovatan događaj!

Pošaljite e-mail na pokloni@mjuznews.com. Mail naslovite sa United We Dream, a u mailu navedite svoje ime, prezime i broj telefona na koji vas možemo kontaktirati.

Ime dobitnika će biti objavljena istom ovom tekstu narednih dana u toku dana, a imena istih će se naći na spisku na samom ulasku na žurku (nije potrebno da negde podižete karte)!

Srećno!

Belgrade Banging, uz podršku Jägermeister-a i Wizard Electronic-a, ovim spektaklom želi da pokaže da Srbija ima kvalitetnu EDM scenu, talentovane ljude kojima samo treba dati prostora da se pokažu, a ono što je potrebno da konačno krenemo napred jeste da se ujedinimo – zato dođite u Mikser da zajedno sanjamo!

 

 

Ostavi
komentar

Povezano