Naša preporuka

09.09.2013.

Uključi se u "Osvajanje Bograda"! Osvajanje Beograda, PR Photo
Uključi se u "Osvajanje Bograda"!

Sjajan projekat podizanja kulturne svesti mladih

Napokon jedna predivna vest o inicijativi sa ciljem podizanja kulturne svesti mladih!

Grad Beograd i beogradski srednjoškolci su se udružili i pokrenuli „Osvajanje Beograda“ – projekat čiji je cilj da se tinejdžerima poboljšaju uslovi društvenog života, i da im se približe umetnost i kultura! Projekat su podržali kompanija NIS i Sekretarijat za kulturu grada Beograda, a DADOV je izvršni producent.

U „Osvajanje Beograda“ mladi se mogu priključiti putem dva konkursa: „Takmičenje srednjoškolskih bendova“ i „Remiksujte muzej“!

Takmičenje srednjoškolskih bendova

Ako svirate pop, rock, R'n'B, klasiku,punk, hip hop ili neki drugi (sličan) žanr , a niste do sada imali prilike da se predstavite široj publici – ovo je idealna prilika za vas! Prijave se primaju do 10. septembra, ili putem FB stranice pod nazivom OsvajanjeBG (klik OVDE), gde ćete ostaviti poruku u inboks-u, ili putem maila office@osvajanje. rs (u subject-u napišite Bendovi u Pedagoškom). Potrebni podaci su: ime benda, broj članova, škola, razred, vrsta muzike koju bend svira i par podataka o bendu, kao i kontakt (ime i prezime, broj mobilnog i email adresa) .

Prvo takmičarsko večenas očekuje 14. septembra u 20 časova u dvorištu Pedagoškog muzeja (Uzun Mirkova 14), a veliko finale i proglašenje pobednika 28. septembra, takođe u 20 časova. Pobednici, kao nagradu, će imati priliku da im se besplatno organizuje koncert u Domu omladine!

Remiksujte muzej

Ako ste kreativni i želite da se vaše priče ili priče vaših vršnjaka čuju i vide, ovo je pravi konkurs za to! Dobijate priliku da remiksujete izložbu, i prilagodite stalnu postavku muzeja svojoj generaciji, svojim interesovanjima, idejama odnosno životu mladih uopšte! Pedagoški je idealan za to, i ovo je jedinstvena prilika da opovrgnete onu predrasudu da su muzeji dosadni! Način prijave je maltene isti, dakle putem FB stranice OsvajanjeBG, ostavljajući poruku u inboks, ili putem emaila na office@osvajanje.rs, s tim što u subject-u treba da napišete: Remiks Pedagoškog! Potrebni podaci su ime, prezime, škola, razred, broj mobilnog i email adresa. Prijave za ovaj konkurs se takođe primaju do 10. septembra!

Budite originalni i kreativni, uključite se i osvojite Beograd!  

Ostavi
komentar