Naša preporuka

17.11.2017.

U Blenderu smo do kraja godine  sa Kalkbrennerom, Bodzinom, Gus Gus i Sashom Gus Gus
U Blenderu smo do kraja godine sa Kalkbrennerom, Bodzinom, Gus Gus i Sashom

Četiri spektakularna događaja elektronske muzike pred nama

Ekipa koja stoji iza projekta Blender, bila je veoma vredna ove godine, a za sam kraj nam je pripremila neverovatan program!
 
24.11. PAUL KALKBRENNER live 
25.11. STEPHAN BODZIN live
08.12. GUS GUS live 
09.12. SASHA
 
Tokom dva vikenda, u Hangaru kod Luke Beograd (Knežopoljska 3), nastupiće Paul Kalkbrenner, Stephan Bodzin, Gus Gus i Sasha.  
 
Prvi događaj rasprodat je skoro dve nedelje unapred, što je iznenađenje čak i kada je reč o berlinskoj ikoni Paulu Kalkbrenneru.
 
U subotu, 25. novembra, svoj debi pred beogradskom publikom imaće Stephan Bodzin, dugo iščekivano ime kada su u pitanju muzičari koji predstavljaju tehno zvuk. Pre uplivavanja u vode elektronske muzike, ovaj umetnik je komponovao za prestižna evropska pozorišta. Njegova produkcija može se opisati kao fuzija hipnotičke muzike sa veoma realnim i nezaboravnim  melodijama. 
 
 
Drugog vikenda decembra, Beograd će biti počašćen pitkijom elektronskom muzikom. 
 
Deset godina nakon sjajnog beogradskog koncerta, u petak, 8. decembra, uživo će nastupiti islandski elektro sastav Gus Gus. Ono što predstavlja njihov specifican žig je kombinacija sintetizovanog spoja fanki basa sa inteligentnom upotrebom tehnologije i umetnosti. Njihovi nastupi predstavljaju harmoniju muzike i performansa, ekstravangantni su i puni pozitivne energije koju prenose na publiku. 
 
 
U subotu, 9. decembra, plesni podijum zagrejaće legenda progresivnog zvuka, planetarno priznati di-džej i producent Sasha. U karijeri dugoj 30 godina tokom koje je konstantno na samom vrhu predstavnika ovog pravca, nekoliko puta je posetio i Beograd. Među našom publikom ostao je upamćen legendarnim b2b setom sa Johnom Digweedom na desetogodišnjoj proslavi EXIT Festivala.
 
Ulaznice za sva četiri događaja dostupne su putem Eventim i Gigstix prodajne mreže, a više informacija možete naći na sajtu www.blender.co.rs.
Ostavi
komentar

Povezano