Naša preporuka

04.12.2013.

U BitefArtCafeu vikend kreće u sredu! BitefArtCafe Zimska scena
foto: BitefArtCafe PR Photo
U BitefArtCafeu vikend kreće u sredu!

Šarenoliko i zabavno

BitefArtCafe svojim posetiocima opet nudi fantastičan program, pa se ni onima koji su veoma probirljivi ne može desiti da kažu „Nemam gde da izađem“!

U sredu, 4 decembra, očekuje vas žurka koja će vas i više nego zagrejati u ovim hladnim danima – „La noche de Havana“! Salsa, timba, son, regeton, bachata, kizomba i mnogo dobra atmosfera! Ulaz je 100 dinara.

U četvrtak, 5. decembra, vas očekuje koncert najoriginalnijeg izvođača hrvatske rock scene! Damir Urban & 4, o kojima smo već pisali, prirediće vam muzičko veče koje nikada nećete zaboraviti! Cena karte je 1500 dinara.

(da pročitate intervju sa Damirom Urbanom kliknite OVDE).

U petak, 6. decembra, veče će započeti nastupom „menadžera duhovitih scenskih aktivnosti govornog tipa“, Srđana Dinčića, uz koga ćete se valjati od smeha! Show počinje u 21 i 30h, a ulaz je 200 dinara, a posle nastupa stand-up komičara, čekaju vas sjajni St. Louis bend, i njihova fuzija mnoštva muzičkih žanrova koja garantuje dobar provod!

U subotu, 7. decembra, slušaćemo i đuskati uz Perpetuum Mobile, čija je okosnica muzika osamdesetih, ali sviraju i najnovije MTV i VH1 hitove!

Provod je svakako zagarntovan! Vidimo se!

Karte su osvojili:

Petak, 6. Decembar, St. Louis bend &

1. Danka P.

2. Marina I.

Subotu, 7. Decembar, Perpetuum Mobile

1. Ivana M.

2. Danka P.

Ostavi
komentar