Naša preporuka

28.03.2013.

U BitefArtCafeu vikend kreće u četvrtak! Makao u BitefArtCafeu
foto: BitefArtCafe PR Photo
U BitefArtCafeu vikend kreće u četvrtak!

Za sve vas koji volite noći koje traju danima

Ukoliko niste bili u BitefArtCafeu prošlog četvrtka kada je nastupio predivni Raul Amon, mnogo ste propustili jer je svirka bila jedna od „onih“. Zato nemojte ponoviti istu grešku i propustiti ono što se ovog vikenda događa na istom mestu, a događa se mnogo toga i to već od večeras jer – BitefArtCafe je mesto gde vikend počinje četvrtkom!

Večeras (četvrtak 28.3.) čuveni klupski uragan Tom Gun Top Cruise, sviraće svoju poslednju zimsku svirku u ovoj sezoni. Sledeći put moći ćete da ih čujete tek kad nas ova zima napokon napusti (nadamo se ubrzo), na letnjoj sceni BitefArtCafea. Zato večeras obavezno dođite!

Sutra, u petak 30. marta, nastupa Mangus. Radi se o sastavu koji čine vrhunski studijski muzičari: Vojno Dizar (klavijature), Aleksandar Dobrijević (gitara), Dragan Ivanović (bas) i Dejan Momčilović (bubanj). Poznata je stvar da superbendovi u kojima se nađu vrhunski individualci, izuzetni muzičari, često jednostavno ne profunkcionišu jer bi svako da dođe do izražaja i onda bend umesto harmonije postane takmičenje. Ali, to nikako nije slučaj sa ovim momcima! Oni sviraju nešto što se stručno kaže „eklektika“ a ako bismo morali da vam objasnimo o čemu se radi ukratko bismo rekli: klupski instrumental, mashup jazz-a i funka, jednom rečju fjužn J Ma, što se mučimo, poslušajte niže u tekstu!

Mangus će vas zagrejati od 21h do 23h a onda nastupa totalno ludilo jer se na binu penje sastav koji polako postaje sinonim za beogradski klabing – Makao! Oni zvuče genijalno, nema šanse da se smorite tokom njihovog nastupa a pripremite se za originalne obrade najvećih svetskih mainstream hitova. Ubedljivo najbolji provod u gradu!

U subotu ništa manje ludo, nastupa St. Louis band! Toliko puta smo pisali o njima da nema smisla detaljno ih najavljivati reći ćemo samo – nemojte propustiti! Svirka kreće oko 23h.

Vidimo se!

Ostavi
komentar