Naša preporuka

09.08.2013.

Trio Sveti na letnjoj sceni BitefArtCafe-a u nedelju 11.8. Trio Sveti
foto: BitefArtCafe PR Photo
Trio Sveti na letnjoj sceni BitefArtCafe-a u nedelju 11.8.

Podeljene besplatne karte

Često možete čuti da kada se spoje vrhunski muzičari, snažni kao pojedinci, rezultat uglavnom nije ono što biste logično očekivali već nešto sasvim suprotno. To apsolutno nije slučaj sa Triom Sveti koji čine tri vrhunska talenta, naprotiv. Oni su okupljeni oko iste ideje i ljubavi prema muzici a rezultat je – prava čarolija.

Trio Sveti čine Marko Đorđević (bubanj), Vasil Hadžimanov (klavir) i Branko Trljić (gitara). Oni su nedavno izbacili svoje novo DVD izdanje pod nazivom „Beograd izvan Beograda“ koje će promovisati u nedelju, 11. avgusta na letnjoj bini BitefArtCafe-a.

Marko Đorđević živi i radi u New Yorku i je frontmen ovog sastava. Sarađivao je sa imenima kao što su: Lionel Louke, Wayn Krantz i Eric Lewis a Modern Drummer magazin ga je prozvao pravim inovatorom i „bubnjarem svetske klase“. Vasil Hadžimanov je jedan od najpoznatijih domaćih muzičara a najbolje ga znamo po radu sa njegovim VH bendom. Ovo je prilika da ga čujemo i vidimo u nešto drugačijem izdanju. I na kraju, Branko Trljić, vrhunski gitarista koji je učio od čuvenog Točka (Smak) i koji je nastupao sa DLM-om, Rambom Amadeusom i VH Bendom.

Ukoliko ste u potrazi za kvalitetnim zvukom, nešto drugačijim od onoga što se inače sluša po beogradskim klubovima, nikako nemojte propustiti ovu svirku.

Ulaz košta svega 300 dinara a sve kreće u 22h. Rezervacije na: 063594294 i 063594054.

Dobitnici karata su:

1. Nina Z.

2. Zoltan K.

3. Tamara N.

4. Stevan Dj.

5. Milica T.

Dobitnici su mailom obavešteni o načinu i mestu preuzimanja karata.

Vidimo se.

Ostavi
komentar

Povezano