Naša preporuka

25.12.2013.

Trio Miška Plavog u Mikseru 28.12. Miško Plavi Trio
foto: PR Photo
Trio Miška Plavog u Mikseru 28.12.

Ne propustite trio fantastico!

Miško Plavi, Vasil Hadžimanov i Srđan Dunkić – Johnny nastupiće u subotu, 28. decembra, u Mikser House-u, da ponove spektakl koji je proglašen za jedan od najboljih koncerata prošle sezone!

Miško, Vasil i Johnny su „majstori svog zanata“, koji postoje već mnogo godina na sceni i iza sebe imaju brojne nastupe, što po bivšim republikama, što po svetu! Kako izgleda situacija kada tri vrsna muzičara ukrste svoja znanja, melodije i energije možete čuti na predstojećem koncertu, ako do sada niste imali prilike, jer to je nešto čega ćete se sećati dugi niz godina!

Kao specijalni gosti pojaviće se Akash Bhatt, perkusionista iz Indije, koji je karijeru započeo svirajući tradicionalnu indijsku muziku, da bi kasnije istraživao sve svetski poznate žanrove, nastupajući na scenama širom planete. Drugi gost je sve popularniji Mladen Lukić, koga smo imali prilike da upoznamo gledajući X Factor (u sinoćnoj epizodi plasirao se u polufinale), ali je Lukić mnogo više od toga – diplomirani je trombonista, stalni je član Pozorišta na Terazijama, a i član je bendova Maraqya, MVP i Zemlja Gruva. Do sada je svirao sa mnogim orkerstrima i sarađivao sa brojnim muzičarima u zemlji i inostranstvu.

Karte u pretprodaji možete nabaviti po ceni od 500 dinara (Eventim), a na dan samog koncerta iznosiće 700 dinara.

Vidimo se!

Ostavi
komentar