Naša preporuka

11.04.2013.

Tri sjajne večeri u KC Drugstore Massimiliano
foto: Poster detalj
Tri sjajne večeri u KC Drugstore

Petak: Massimiliano Pagliara

KC Drugstore za vikend priprema zabavan program koji startuje već večeras (četvrtak 11.4.) pa ćete, ako budete vredni i ispratite sve tri večeri, dobiti efekat produženog vikenda.

Čevrtak veče je rezervisano za novu žurku u saradnji BeTon radija i KC Drugstore. Nastupaju: Dj Bitz (Bg), Dj Necone (Bg) i Dj Smack (Makedonia, Skoplje). Žurka startuje u 22h a ulaz košta 200 dinara.

U petak nastupa Massimiliano Pagliara, Italijanski producent i berlinski rezident koji svoj žanr opisuje kao eklektičan, egzotičan, groowey, atmosferičan, deep mix haus i disko muzike. Dj-ingom se bavi od 2003. godine i od tada je nastupao u nekim od najpoznatijih berlinskih klubova: Club 103, SO36, Maria, NBI, Berghain, Tresor, Paloma bar, Week-End, Sabotage ...
Dj-ing ga je odveo u produkciju i već duže vreme gaji strast prema analognim sintisajzerima, nežnim zvukovima ritam mašina i teksturama koje su očigledno inspirisane pop muzikom. On eksperimentiše žanrovima, koristeći ritam mašine i analogne sintisajzere, poigrava se sa čitavom paletom zvukova što ga je posebno izdvojilo na vrh aktuelne elektronske scene.

Sarađivao je mnogim poznatim imenima kao što su: Gui.Tar, Snax, Lemercier and the Lala by, Molly Nilsson, Daniel Wang and Discodromo.
Iste večeri pored Massimiliana nastupaju i Schwabe i Thinker.
Ulaznice u pretprodaji koštaju 400 dinara i mogu se kupiti u klubu Bivši Bar (Kosovska 32), posle 18h. Na dan koncerta cena ulaznica biće 500 odnosno 600 dinara.

I za kraj, u subotu 13. aprila za vaš dobar provod biće zaduženi Ewox & Tamarinsky. Ulaz je do ponoći besplatan a nakon ponoći košta svega 200 dinara.

Za svaki slučaj da kažemo, KC Drugstore je u Bul. Vojvode Bojivića br.4.

Vidimo se!

Ostavi
komentar

Povezano