Naša preporuka

12.03.2014.

Tortured Soul po drugi put u BitefArtCafeu u četvrtak 13.3. BitefArtCafe
foto: gdeizaci.com
Tortured Soul po drugi put u BitefArtCafeu u četvrtak 13.3.

Za vikend nezaboravan provod

U četvrtak, 13. marta, ne propustite sjajan nastup sastava Tortured Soul, koji po drugi put nastupa u BitefArtCafeu.

Ovaj trio postoji od 2001. godine, i čine ga John Urich, Ethan White i Jordan Scannella. Njih trojica su pokazali da šta može biti budućnost elektronske muzike, jer oni zaista sviraju svoju muziku, ne stoje iza DJ pulta, čime su obezbedili sebi mesto na electro sceni, na kojoj postaje sve teže napraviti proboj. U svojim izvođenjima mešaju soul, jazz, funk i mnoge druge žanrove, a ako bolje oslušnete možete čuti uticaje Prince-a, Heatwave-a, sastava Kool and the Gang, Stevie-a Wonder-a, Chic-a i drugih. Karte za nastup ovog sastava, o kome pričaju mnogi renomirani kritičari širom sveta, ovoga puta nije moguće nabaviti, već će ulaz biti moguć samo uz pozivnicu!

U petak, 14. marta, veče će započeti nastupm stand-up komičara Gorana Furjana, koji iza sebe ima 400 nastupa u mnogim klubovima, a već četvrtu sezonu za redom je rezident zagrebačkog “Studija Smijeha”. Goranov nastup počinje u 21:30h, a njega će na sceni zameniti Perpetuum Mobile, uz koje ćete uživati đuskajući uz muziku osamdesetih, koja je njihova okosnica, ali ne brinite, biće i novih hitva za vas koji niste nostalgični!

U subotu, 15. marta, provod je garantovan uz fenomenalne Girls, Boys & Toys, koji svojim sjajnim bendom i tri moćna vokala čine da se zapitate da li je ovo zaista uživo ili neko pušta muziku! Hitovi mnogih žanrova, dobra energija i tanc bez prestanka – ne propustite!

Vidimo se!

Ostavi
komentar