Naša preporuka

18.03.2015.

Tijana T u DOT-u 20. marta Tijana T
foto: PR Photo
Tijana T u DOT-u 20. marta

Dan kasnije – Moresounds iz Francuske

Jedna od nezaobilaznih izvođača kada je beogradska klupska scena u pitanju, Tijana T, održaće svoj povratnički DJ set 20. marta u klubu DOT, posle pauze od mesec i po dana!

Tijana je pauzu iskoristila kvalitetno, jer je bila u Berlinu, odakle nam donosi sveže zvukove, a iste večeri za pultom će joj se pridružiti Marko Milosavljević.

Tijana se bavi ovim poslom već 15 godina – prvo kao voditeljka i autorka uticajnih muzičkih emisija, sve do 2006. godine, kada je igrom sudbine ušla u izvođačke vode, kao saradnik legendarnog producenta Abea Duquea. Od tada, Tijana je postala zaštitno lice klupske scene Beograda, poznata po svojim maratonskim DJ setovima, a može se reći da joj je Berlin druga kuća, mada je ova devojka nastupala širom Evrope.U 2013. prvi put je kao DJ nastupala na We Love... žurci u legendarnom klubu Space na Ibizi, a 2014. donela joj je prvi buking u Berghain/Panoramabaru, trenutno najpoznatijem klubu na svetu, popularni Boiler Room Session i nastup u čuvenom njujorškom Output klubu.  Takođe, Tijanu možete čuti svake subote na radiju B92, u emisiji „Subotom uveče sa Tijanom T“, gde slušaoce upoznaje sa svojom omiljenom muzikom za ples.

Poslušajte Tijanin mixtape „A Night In Belgrade“ OVDE

Dan posle Tijaninog nastupa, 21. marta, u DOT-u vas čeka Moresounds iz Francuske, koga je prestižni FACT magazin uvrstio među Top 10 drum & bass producenata za pvu godinu. Njegova podrška će biti Rashaad MC, Rahmanee, Necone iSide1.

Vidimo se!

Ostavi
komentar

Povezano