Naša preporuka

02.12.2013.

Theo Parrish u Mikseru 1. januara Theo Parrish
foto: Violette Esmeralda
Theo Parrish u Mikseru 1. januara

Fantastična repriza novogodišnje noći!

Jedan od najuticajnijih američkih producenta i DJ-eva, Theo Parish, nastupiće u Mikser House-u za reprizu novogošnje noći, u sredu, 1. januara!

„Selektor iz Detroita“ je trenutno jedan od najangažovanijih DJ-eva na planeti, i njegovi nastupi u narednih mesec dana će se održati na tri kontinenta! Beogradskoj publici Parish će se predstaviti kroz četvorosatni nastup, kroz koji će kombinovati različite muzičke žanrove – jazz, house, soul, techno i druge! Domaća podrška će mu biti beogradski DJ Brka!

Prvih 100 ulaznica po ceni od 590 dinara možete nabaviti na blagajnama Mikser House-a, Doma omladine, Bilet centra kao i u knjižarama Delfi. Cena sledećeg kontigenta ulaznica iznosiće 790 dinara, a ukoliko ne stignete i njih da uzmete, moći ćete da ulaznicu kupite na samom ulazu u Mikser House, na dan događaja, ali po višoj ceni od prethodne.

Theo Parish će simbolično označiti i početak nove ere u radu Mikser House-a, koji od nedavno ima novi zvučni sistem i adekvatnu rasvetu, i čiji muzički program dobija novu dimenziju uz pažljivo odabrana imena svetske i domaće elektronske scene!

Vidimo se!

Ostavi
komentar

Povezano