Naša preporuka

06.06.2013.

The Wall Live, ipak u Areni Roger Waters
foto: PR Photo
The Wall Live, ipak u Areni

Tehnički nije bilo moguće prilagoditi show za Ušće

Remek delo legende Pink Flojda Rogera Watersa, THE WALL LIVE, zakazano za 1. septembar, zbog tehničkih i produkcijskih razloga premešta se sa Ušća u Kombank Arenu.

“The Wall Live” je namenjen stadionskim prostorima. Na žalost, Beograd nema odgovarajući stadionski prostor koji bi mogao da ugosti ovakvu mega produkciju, trenutno najveću na svetu i definitivno, nikada ranije viđenu u našoj zemlji, pa je koncert dogovoren za otvoren prostor. Nakon višemesečnih pokušaja da se produkcija prilagodi uslovima otvorenog prostora što je iziskivalo izgradnju dodatne opreme koja bi zaštitila ovo genijalno delo od eventualnih naleta vetra i vremenskih nepogoda, tehnička ekipa Rogera Watersa odustala je od proširivanja i ovako zahtevne produkcije. Zahvaljujući odličnoj saradnji sa najvećim svetskim promoterom, kompanijom Live Nation, dogovoreno je da se koncert ne otkaževeć premesti u zatvoreni prostor Kombank Arene.

Ulaznice kupljene za Ušće, važiće i za Kombank Arenu. Prodaja ulaznica je na kratko zaustavljena i nastavlja se od petka, 07.06.

Ulaznice za koncert u Srbiji, najjeftinije su na celoj turneji i kreću se od 3900 do 7500 dinara.

Kupci koji su kupili ulaznice za FAN PIT imaće pristup u FAN PIT Kombank Arene. Kupci koji su kupili ulaznice za PARTER imaju pristup na PARTER (stajanje) u Kombank Areni. Kupci koji su kupili ulaznice za kategoriju TRIBINE imaće pristup najboljim mestima na tribinama. 

Ostavi
komentar

Povezano