Naša preporuka

01.12.2016.

The Viknd
foto: Dance4Life
The Viknd

Četvrtkom vam dajemo preporuke za izlazak

Evo nekoliko predloga gde izaću tokom prvog vikenda poslednjeg meseca tekuće godine. 

Ako vam se ne čeka petak, već danas možete u klub Šećer gde se puštaju najveći hitovi momka koji je upravo objavio interesantan album Starboy. Dakle, slušaće se The Weeknd i njemu srodni izvođači. Evo linka za Facebook event
 
Najvažniji događaj ovog vikenda održava se u Hali 5 Beogradskog sajma gde se prikuplja novac za one kojima je neophodna skupa i u našoj zemlji nedostupna terapija. 
Pleše se i u petak i u subotu, a na spisku izvođača su Goya, Ilija Djokovic, Joma Maja, Kristina Lalić, Lea Dobričić, Marko Milosavljević, Marko Vuković, Mirmene, Phill & Dansmore, Mancha & Mark Panic, a drugog dana Aero, Diamond Mark b2b Belgeon, Divolly & Markward b2b Pessto, Erick Kasell b2b MAD2MAD, Erik Iker b2b Cyber, Nikolarn, OSAKA VIBE, djRaf b2b Coeus, RI5E & 5HINE b2b Vandal Steve, Showbiz b2b Cavin Viviano, WRECKΛGE!
Karte: 500 din jednodnevne, 800 din dvodnevne! Event ovde
 
Klub na uglu Takovske i Dalmatinske poslednjih godina obeležila je bezlična komercijalna muzika, ali je tamo bilo kvalitetnih žurki pre mnogo godina, bilo da se zvao Plastic, Mondo ili tamo bio kakav studentski klub. Ovog petka tamo su dobro poznata lica domaće tehno scene - Boža Podunavac, Speedy, Luka i Bojan iz Concrete Djz ekipe.
 
Tehno i u staroj klanici pod Pančevačkim - Inigo Kennedy, Filip Xavi i Regen!
 
Preporučujemo vam klub Šećer u subotu. Domaći heroji Lüle, 50Grass i Peđa Todorović puštaju muziku. 
 
Trećeg decembra u novosadskom Kafematu nastupa Danijel Čehranov. Garantujemo da će publika tog lokala biti više nego zadovoljna. 
 
Ostavi
komentar

Povezano