Naša preporuka

31.12.2014.

The Locals 2015: doček Nove godine na 3 stejdža Friday Swag
foto: PR Photo
The Locals 2015: doček Nove godine na 3 stejdža

Black, Bass & Zebra Stage – izaberite sami

U autentičnom izdanju nekadašnje robne kuće Kluz, možete dočekati Novu godinu, u okviru manifestacije The Locals 2015, na kojoj su predviđena čak tri stejdža!

The Locals 2015 sa ponosom predstavlja Black stage! Na ovoj bini tokom cele večeri biće najvrelija r’n’b i hiphop žurka u gradu, uz dva vodeća DJ kolektiva posvećena ovom zvuku. U pitanju su Vatra i Friday Swag ekipe, a momci obećavaju rezime klupskih bengera iz prethodne godine, kao i neke od omiljnih evergrin numera.

Za prekaljene klabere tu je Bass stage. Na ovoj bini svoje snage ukrstiće kolektivi Mystic Stylez i All That Bass, a ovo svojevrsno takmičenje “stare” i “nove” škole rezultovaće u jednoj od najboljih retrospektiva klupske muzike u ovoj godini. Žanrovski, na ovoj bini biće zastupljeni različiti pravci – od drum’n’bass, preko dubstep ritmova – pa sve do grajma i footworka.

Pravo osveženje donosi Zebra stage, na kom će u Novogodišnjoj noći nastupiti DJ kolektivi Kišobran i Banda Panda. Na ovoj bini garantovana je vešta kombinacija elektro-pop i rok motiva, uz mix techno, tech-house i deep house zvuka. Ovaj stejdž odličan je za predah od intenzivnog partijanja, ali nemojte da se iznenadite ako uhvatite sebe da skačete uz Daft Punk ili Crystal Castles.

Vidimo se!

 

 

Ostavi
komentar

Povezano