Naša preporuka

17.12.2014.

The Gift sutra (četvrtak 18.12.) u klubu Peron The Gift, Depeche Mode Tribute Band
foto: PR Photo
The Gift sutra (četvrtak 18.12.) u klubu Peron

A sprema se i odličan program za najluđu noć!

Novosadski bend The Gift, koja na veoma atraktivan način “skida” sve britanske izvođače, opet će u Beograd doneti magiju David Bowiea, Depeche Modea i drugih slavnih muzičara sa ostrva.

Već više od decenije i po The Gift pleni svojim autentičnim “tonom i slikom”. Za to je možda najviše zaslužan pevač Jovan Matić, koji je u londonskim klubovima usavršio svoj britanski izraz na sceni, što će i u četvrtak (18. decembar) pokazati u klubu Peron.

A već je poznato da se u Peronu za “najluđu noć” sprema pravi plesni spektakl. Rezidenti kluba Marko Gangbanger i Ognjen Krstić, čiji hitovi svakog vikenda kidaju peronski densflor, dobće dva opasna pojačanja za doček 2015. godine. I to u vidu dame Ane Pajković i njene prefinjenije selekcija pesama uz koje se njišemo godinama unazad i Nebojše Intrudera, čoveka koji na jedinstven i nedoljiv način meša indi remikse, klupske hitove i đuskave klasike.

Karte, koje podrazumevaju ulaz i garderobu, u pretprodaji koštaju 1.000 dinara i mogu se kupiti svakog dana od utorka i subote u Peronu. Ali požurite, broj karta je strogo ograničen, a poslednih 50 će biti 1.400 dinara.

 

Ostavi
komentar