Naša preporuka

13.03.2015.

The Book of 2015: poklanjamo 4 x 5 karata za budućnost We Are From The Future - Erick Kasell
foto: PR Photo
The Book of 2015: poklanjamo 4 x 5 karata za budućnost

Još 7 dana do „We Are From The Future“ spektakla

Drugo poglavlje Belgrade Banging projekta „The Book of 2015“ se održava 20. marta u Mikser House-u, pod nazivom „We Are From The Future“, uz podršku Jägermeister-a.

Ovom prilikom najavljujemo vam prvo ime koje predstavlja domaće EDM snage – Erick Kasell.

Izuzetan domaći di-džej, koji je već dobro poznat domaćoj publici, je do sada  sa svojim mashup-ovima privukao paznju velikih imena kao sto su : Afrojack, Deniz Koyu, Thomas Gold, Max Vangeli, Sunnery James i Ryan Marciano i mnogih drugih koji su u svojim live set-ovima i radio show-ovima istakli njegov talenat. Kada je pitanje o idolu, tu se Erick Kasell ne dvoumi: veliko ime EDM scene Axwell, član velikog tria bivše Swedish House Mafie, koji je na njega ostavio veliki uticaj. Erick je pokazao izuzetan talenat kao di-džej. Protekle dve godine svakodnevno radi u studiju, gde istrazuje novi zvuk i stvara svoj zvuk koji ce biti autetntican Uskoro se ocekuje jedno tech house i progressive house izdanje od ovog mladog producenta u usponu.

Kako smo već pisali, zvezde drugog poglavlja biće holandski dvojac Sick Individuals, čiji nastup svakako ne smete propustiti!

Još samo ovog vikenda, 14. i 15. marta, karte možete nabaviti po promotivnoj ceni od 900 dinara. Obezbedite svoje mesto na ovom spektaklu jednim pozivom na broj 065/Banging odnosno 065/2264464 i preuzmite karte u Mikser House-u.

 

Poklanjamo vam 4 X 5 karata za ovaj događaj!

Pošaljite e-mail na pokloni@mjuznews.com. Mail naslovite saPoglavlje II, a u mailu navedite svoje ime, prezime i broj telefona na koji vas možemo kontaktirati.

Imena dobitnika će biti objavljena u ovom istom tekstu, a isti će mailom biti obavešteni o načinu preuzimanja karata.

Srećno!

 

Ostavi
komentar

Povezano